Heb je de videoworkshop van Marcel Visscher gemist? Gelukkig broadcasten we de workshop nog één keer! Op zondag 23 mei om 11.00 uur krijg je de laatste kans om deel te nemen aan deze unieke workshop musicaldans onder leiding van John Kraaijkamp Musical Award-winnaar Marcel Visscher.

Het bijzondere aan de workshop is dat de combinatie wordt gemaakt tussen live les en vooraf opgenomen video. Deze semi-live ervaring biedt de mogelijkheid om de videoworkshop in de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden en tegelijkertijd de unieke live-ervaring te delen van het volgen van de workshop samen met anderen. 
 
Deelnemende leerlingen worden ontvangen in onze online lesstudio’s op het platform van Community Stream. Binnen deze ruimtes worden zij ingedeeld in groepen naar leeftijd waarmee zij de workshop gelijktijdig volgen. 
 

Workshop musicaldans – Marcel Visscher 

Wanneer: Zondag 23 mei om 11.00 uur 
Leeftijd: Alle leeftijden 
Duur: +- 45 minuten 
Kosten: €7,50

NIEUW: Groepsticket
Wil je meedoen met een groep? Voor slechts €35,- heb je een groepsticket voor maximaal 8 personen. Je krijgt dan een eigen online groepsstudio waarin je de workshop met elkaar volgt. Je kunt elkaar zien en met elkaar communiceren nét zoals tijdens live lessen.

 

Klik hier om je aan te melden voor de workshop


Marcel Visscher 
Marcel voltooide de Fontys Dansacademie in Tilburg, specialisatie musicaltheater. Volgde zanglessen bij Edward Hoepelman, Alberto ter Doest en Margot Giselle. Hij was te zien in de theatervoorstellingen CARO, Elisabeth in Concert, De Gelaarsde Kat, Disney's Beauty and the Beast, Moeder, ik wil bij de Revue, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical, Miss Saigon, Petticoat, Hairspray, Les Misérables, Cats, Love Me Just A Little Bit More, Musicals In Concert 2, 3 Musketiers, Saturday Night Fever, Chicago en Oliver! Marcel won in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van de rol van Corny Collins in Hairspray.  

 
In de trailer wordt nog de oorspronkelijke datum vermeldt van 22 april.