Na Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat in het huidige theaterseizoen gaat Musical 2.0 in het seizoen 2019/2020 opnieuw aan de slag met Disney's High School Musical. De Musical 2.0 Topklas staat onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Pien van Gerven (zangcoach) en Marleen de Vries (choreografie).

 

Let op: De audities voor de Musical 2.0 Topklas zijn al afgerond. Wil je een beperkte voorbereiding op de Musical 2.0 Topklas voor volgend jaar? Dan is de Musical 2.0 Talentenklas (9-20 jaar) of Musicalklas 6-8 jaar wellicht iets voor jou! Klik hier voor meer informatie.

  
Wat is de Musical 2.0 Topklas? 
  • Iedere zondag (m.u.v. schoolvakanties) minimaal vier uur durende repetities waarin wordt toegewerkt naar een musicalproductie op hoog niveau; 
  • Onder leiding van een professioneel creatief team; 
  • Selectie door middel van een auditie; 
  • Voorstellingen in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. 
De voorstellingen worden gespeeld in maart 2020, met de première op zaterdag 20 maart 2020 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. 

Kosten 
Aan de audities zijn geen kosten verbonden. Word je aangenomen voor de Musical 2.0 Topklas dan bedragen de kosten €85,- per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na toelating tot de Musical 2.0 Topklas. Van de deelnemers wordt 100% betrokkenheid verwacht.  

Auditieoproep High School Musical