Selectie 2020/2021

Wil je volgend seizoen toewerken naar een volwaardige musicalproductie in het theater met een van onze productiegroepen? Of wil je je in onze opleidingsklassen verdiepen op het gebied van musical als ideale voorbereiding op een vervolgopleiding? Geef je dan nu op voor de selectie van onze productiegroepen en opleidingsklassen!

De selectie voor het seizoen 2020/2021 is verdeeld in drie selectierondes. Je hoeft maar aan één selectieronde mee te doen om geselecteerd te kunnen worden voor een klas. Aan de selectie zijn geen kosten verbonden.
 
Selectieronde 1 - GESLOTEN
De eerste selectieronde vond plaats in juni 2020 en is inmiddels gesloten. 
 
Selectieronde 2 - GESLOTEN
De tweede selectieronde vond plaats in juli 2020 en is inmiddels gesloten. 
 
Selectieronde 3 - GESLOTEN
De derde selectieronde vond plaats op 6 september 2020 en is inmiddels gesloten. 

Wil je nog meedoen in onze Musical 2.0 Opleidingsklas? Meld je dan aan via het onderstaande inschrijfformulier. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je spoedig een uitnodiging om mee te doen tijdens een van de lessen.
 

Klik hier om je aan te melden

 
 

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de (online) selectieprocedure?

  1. Je meld je aan via het  inschrijfformulier op de website. Op het formulier motiveer je de inschrijving en kun je je voorkeur aangeven voor een van de groepen.

  2. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je per mail de selectieopdracht. De opdracht bestaat uit een zang-, dans- en spel-element.

  3. De opdracht lever je in via WeTransfer naar info@musical.nl.

  4. Enkele dagen na de deadline hoor je óf en voor welke productie/klas je bent aangenomen. Je hebt zelf altijd de laatste keuze of je je definitief inschrijft.

 

Welke groep past bij mij?
We hebben voor alle leeftijden en niveaus verschillende klassen. Voor de musicalklassen geldt een vrije inschrijving. Klik op de klas voor meer informatie. 

Voor welke klassen geldt de selectie-eis?
Voor zowel de productiegroepen als de opleidingsklassen in het seizoen 2020/2021 geldt een selectie. Kijk op de desbetreffende pagina's voor meer praktische informatie, de docenten en de tarieven.