Selectie 2020/2021

Wil je volgend seizoen toewerken naar een volwaardige musicalproductie in het theater met een van onze productiegroepen? Of wil je je in onze opleidingsklassen verdiepen op het gebied van musical als ideale voorbereiding op een vervolgopleiding? Geef je dan nu op voor de selectie van onze productiegroepen en opleidingsklassen!

Vanwege de strenge maatregelen rondom het coronavirus, doen we de selectie voor het seizoen 2020/2021 nét even anders. Wil je auditie doen voor de productiegroepen of de opleidingsklassen, dan doe je dat gewoon vanuit huis! Aan de selectie zijn geen kosten verbonden.

De selectie voor het seizoen 2020/2021 is verdeeld in drie selectierondes. Je hoeft maar aan één selectieronde mee te doen om geselecteerd te kunnen worden voor een klas.
 
Selectieronde 1 - GESLOTEN
De eerste selectieronde vond plaats in juni 2020 en is inmiddels gesloten. 
 
Selectieronde 2 (t/m 31 juli 2020) - Inschrijving gestart
De eerste selectieronde gemist? Geen probleem! De tweede selectieronde is gestart. Voor de opleidingsklassen en productiegroep 9 t/m 14 jaar kan iedereen in deze ronde auditeren. Voor de Productiegroep 13 t/m 20 jaar zijn we nog op zoek naar een klein aantal leerlingen. Aanmelden voor de tweede selectieronde kan t/m 31 juli 2020 via het inschrijfformulier. Binnen 48 uur ontvang je de selectieopdrachten per mail.
 

Klik hier om je in te schrijven voor de selectie

 

Selectieronde 3 (5 september 2020) 

Op zaterdag 5 september vindt de open dag plaats van Musical 2.0. Tijdens de Open Dag vinden de laatste audities plaats voor de opleidingsklasen. Tevens zijn er proeflessen voor de leerlingen die de musicalklassen overwegen. Inschrijven voor de Open Dag kan binnenkort.
 
 

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de selectieprocedure?

  1. Je meld je aan via het  inschrijfformulier op de website. Op het formulier motiveer je de inschrijving en kun je je voorkeur aangeven voor een van de groepen.

  2. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je per mail de selectieopdracht. De opdracht bestaat uit een zang-, dans- en spel-element.

  3. De opdracht lever je in via WeTransfer naar info@musical.nl.

  4. Enkele dagen na de deadline hoor je óf en voor welke productie/klas je bent aangenomen. Je hebt zelf altijd de laatste keuze of je je definitief inschrijft.

 

Welke groep past bij mij?
We hebben voor alle leeftijden en niveaus verschillende klassen. Voor de musicalklassen geldt een vrije inschrijving. Klik op de klas voor meer informatie. 

Voor welke klassen geldt de selectie-eis?
Voor zowel de productiegroepen als de opleidingsklassen in het seizoen 2020/2021 geldt een selectie. Kijk op de desbetreffende pagina's voor meer praktische informatie, de docenten en de tarieven.