Volgende Musical 2.0 Talentendag op 18 februari

Musical 2.0 organiseert op zondag 18 februari 2018 de tweede Musical 2.0 Talentendag in de Q-Factory in Amsterdam. Samen met professionals uit het vak gaat Musical 2.0 op zoek naar musicaltalenten tussen de 7 en 20 jaar oud. De Musical 2.0 Talentendag staat geheel in het teken van talentontwikkeling.

Musical 2.0 organiseert in het theaterseizoen 2017/2018 weer de Musical 2.0 Talentendagen in Amsterdam. Op zondag 18 februari en zaterdag 7 juli gaan we samen met professionals uit het vak op zoek naar musicaltalenten van 7 t/m 20 jaar oud. Op basis van leeftijd en niveau worden de talenten ingedeeld in kleine groepen waarmee ze gedurende de dag workshops volgen binnen de drie musicaldisciplines; zang, dans en spel.

Mark van Haasteren: “Heel veel kinderen hebben het plezier van het spelen in een musical al eens mogen ontdekken. Nog meer kinderen zouden dat plezier eens willen ontdekken. Op de Musical 2.0 Talentendag ga je onder leiding van professionele docenten, die allemaal werkzaam zijn bij verschillende musicalproducenten, op zoek naar jouw talent. Maar voornamelijk gaan we op zoek naar waar jij het grootste plezier uit haalt!”

Voor de Musical 2.0 Talentendagen kiezen de leerlingen voor een ochtend- of een middagprogramma waarbinnen zij drie workshops volgen in de musicaldisciplines zang, dans en spel. Na afronding van de drie workshops gaan de leerlingen met een certificaat en een goodiebag naar huis.
 
Iedereen van 7 t/m 20 jaar oud, ongeacht niveau en ervaring, kan deelnemen aan de Musical 2.0 Talentendagen.

High School Musical - Musical 2.0