Volg nu online lessen vanuit huis!

Wil je online vanuit huis aan de slag met je favoriete hobby? Dat kan! We bieden twee online lessen aan, waarin je een-op-een met onze docent aan de slag gaat. De online lessen zijn geschikt voor iedereen; van jong tot oud en van beginner tot gevorderde.

Acteren – Monoloog

Hoe pak je het spelen van een monoloog aan? Voor deze les krijg je de keuze uit een drietal geschikte monologen óf je kiest zelf een monoloog waar je mee aan de slag wilt, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een auditie of voorstelling. Het is in dat laatste geval wel belangrijk dat je deze van tevoren naar ons mailt (info@musical.nl).

Tip!: Denk er eens aan om een liedtekst als monoloog te kiezen! Dat is een enorm goede oefening m.b.t. liedinterpretatie. Hierbij ligt de focus op tekst en spel en niet op zang en muziek.
 
Docent: Job Greuter
Duur: 40 minuten
Kosten: €20,- (€24,20 wanneer 21 jaar of ouder)

Maak nu hier een afspraak
 
 

Zingen – Liedinterpretatie

Tijdens de online les liedinterpretatie werk je individueel met Job Greuter aan een zelfgekozen nummer. Hierbij kunnen we op meerdere manieren aan de slag met het interpreteren van het nummer: spelmatig (tekst & fysiek), muzikaal (hoe maak je muzikale lijnen en waarom is het nummer geschreven zoals het is?) of vocaal (hoe pak je die lastige noten aan?). Een combinatie van verschillende invalshoeken kan natuurlijk ook!

Het is belangrijk dat je de tekst van je nummer goed uit je hoofd kent, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. Je mag het nummer van tevoren al naar ons mailen (info@musical.nl), maar dit is niet noodzakelijk.

Docent: Job Greuter
Duur: 40 minuten
Kosten: €20,- (€24,20 wanneer 21 jaar of ouder)
 
Maak nu hier een afspraak
 
Voor de online lessen maken we gebruik van Zoom als online video platform. Na het maken van de afspraak ontvang je de verdere instructies en het lesmateriaal.
High School Musical - Musical 2.0