Vacature: Regisseur (per januari 2022)

Musical 2.0 uit Amsterdam is per januari 2022 op zoek naar een regisseur voor een nieuwe productie. Repetities op de zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Vacature voor een betaalde functie | Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 31-10-2021

We zijn op zoek naar iemand die de regie kan verzorgen van een nieuwe musicalproductie van Musical 2.0. Er wordt vanaf januari 2022 wekelijks gerepeteerd op de zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties). De cast bestaat uit 24 tot 30 castleden. Het creatieve team bestaat uit een regisseur, vocal coach, choreograaf en een regie-assistent. 
 
Organisatie 
Musical 2.0 is dé werkplaats voor een nieuwe generatie musicalperformers. We begeleiden ambitieuze leerlingen van 8 t/m 25 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines en produceren nieuwe- en reeds bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical. 
 
We zoeken iemand die: 
  • Affiniteit heeft met musical en het werken met kinderen en jongeren; 
  • Beschikt over goede communicatieve eigenschappen (mondeling en schriftelijk);
  • Prettig is om mee samen te werken en de ambitie heeft om het maximale uit de productie te halen; 
  • Beschikbaar is tijdens de repetities en voorstellingen in de periode van januari t/m november 2022; 
  • Een relevante vakopleiding heeft afgerond; 

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die aan deze eisen voldoet, beschikbaar is tijdens de repetities op de zondag in Amsterdam (m.u.v. schoolvakanties) en de montage- en voorstellingsdagen (19 en 20 november 2022 in De Meerse, Hoofddorp). We bieden een leuke, veilige en professionele omgeving binnen een groeiende organisatie. De vergoeding vindt bij voorkeur plaats op zzp-basis. 
 
Geïnteresseerden kunnen een mail met c.v. en motivatie sturen naar dennis@musical.nl (Dennis Piek). De sluitingsdatum is zondag 31 oktober. 
High School Musical - Musical 2.0