Sponsor Musical 2.0 gratis!

Wil jij Musical 2.0 deze feestdagen - en eigenlijk gewoon het hele jaar door - GRATIS sponsoren? Met onze SponsorKliks kun je ons sponsoren zonder dat het jou een cent extra kost! Wij kunnen de inkomsten uit de SponsorKliks weer gebruiken voor onze lesfaciliteiten en producties.

Iedere keer als je via onze Sponsorkliks eten besteld bij Thuisbezorgd of iets koopt bij een webwinkel als Bol.com, Coolblue en Booking.com, ontvangt Musical 2.0 hiervoor een percentage van het aankoopbedrag als commissie. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Musical 2.0 ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Musical 2.0. Voor jou een kleine moeite, voor Musical 2.0 zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner of link onderaan deze pagina.

Hoe werkt het?
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via onze SponsorKliks komt. Of je nu via onze SponsorKlik naar Bol.com gaat of rechtstreeks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het eerste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Musical 2.0 hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Musical 2.0 weet wie er iets besteld heeft of wat er is besteld. Via SponsorKliks weten we alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Musical 2.0 is bedoeld. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks een bestelling is geplaatst en dus niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via onze SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Musical 2.0 niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Musical 2.0:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12482

Of bestel direct bij één van onderstaande winkels via onze link:

 
Directe sponsorlink naar:
Klik op de naam of afbeelding voor de Sponsorlink
Thuisbezorgd Thuisbezorgd logo
Bol.com Bol.com logo
Coolblue Coolblue logo
MediaMarkt MediaMarkt logo
HEMA HEMA logo
Booking.com Booking.com logo
Greetz Greetz logo