Spelen in een musical? Geef je op voor een proefles!

Ben je tussen de 9 en 13 jaar oud, dan kun je bij Musical 2.0 in Amsterdam nog instromen in de musicalproductie De BLITS. Je kunt dan eerst een gratis proefles te volgen. Dit is mogelijk op zondag 29 oktober. Je doet dan mee aan een repetitie waarin je onze docenten, werkwijze en leslocatie leert kennen.

Gedurende het seizoen werk je toe naar de einduitvoering van De BLITS in het Musical 2.0 Pop-Up Theater in Amsterdam. Onder begeleiding van Melody de Winter (spel), Mieke Overwijn (dans) en Pien van Gerven (zang) werk je iedere week aan je ontwikkeling binnen de musicaldisciplines zingen, dansen en acteren en leer je alles wat er komt kijken bij het maken van een musicalproductie.

Verhaal
Heb jij ‘m al!? Wat? De BLITS natuurlijk! Alle kinderen op school zijn helemaal in de ban van deze gloednieuwe app. Alleen Noa niet. Noa duikt liever in een spannend boek. Net als de Juf, die grote moeite heeft om bij te blijven in de digitale wereld waarin alles draait om hashtags, likes, comments en views. Als er gedurende de dag steeds meer kinderen verdwijnen, gaan zij samen op onderzoek uit. Waar zijn de kinderen gebleven? Heeft de app er soms iets mee te maken? En wat is toch het probleem van de altijd boze buur?

Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 8 t/m 13 jaar;
  • Repetities van 1,5 uur op de zondagen;
  • In Amsterdam van 09.30 tot 11.00 uur;
  • Geen repetities tijdens schoolvakanties;
  • Uitvoeringen op zondag 30 juni;

De proefles is gratis. Bij deelname aan de productie bedragen de kosten €59,50 per maand. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd.
 

Meedoen? Geef je hier op voor een proefles!

 

Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.