Speciale Andrew Lloyd Webber-workshop in april

Wat musicals zoals The Phantom of the Opera, Evita, Sunset Boulevard en Jesus Christ Superstar met elkaar gemeen hebben? Allemaal zijn ze geschreven door niemand minder dan Andrew Lloyd Webber. Op zondag 22 april geeft Michelle van de Ven een speciale workshop Musicalzang rondom het repertoire van een van de bekendste musicalschrijvers ter wereld.

Michelle van der Ven speelde zelf in de Webber-producties The Phantom of the Opera en Aspects of Love en weet dus als geen ander hoe ze met het repertoire moet omgaan. 

Naast de workshop musicalzang geeft Michelle diezelfde dag ook nog een workshop liedinterpretatie. Beide workshops zijn toegankelijk vanaf 15 jaar en vinden plaats in de Q-Factory in Amsterdam.

Programma zondag 22 april:

Workshop Musicalzang: Andrew Lloyd Webber | 11.00 - 13.00 uur
Andrew Lloyd Webber is een van 's werelds bekendse musicalschrijvers. Klassiekers als The Phantom of the Opera, Cats en Evita komen van zijn hand. En wat te denken van Jesus Christ Superstar, Sunset Boulevard en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat? In deze workshop gaan we aan de slag met het repertoire van Andrew Lloyd Webber onder leiding van Michelle van de Ven. Samen werken we aan een geloofwaardige benadering van het repertoire en focussen we op het acteren en het zingen.

Meer informatie

Workshop Liedinterpretatie | 13:30 - 16:00 uur
Tijdens de workshop liedinterpretatie werk je individueel met Michelle van de Ven aan een zelfgekozen nummer. Het één-op-één werken met de docent geeft je de kans om het maximale uit het nummer en jezelf te halen. Hoe kun je het nummer het beste benaderen, waar gaat het precies over en hoe breng je dat verhaal en de emotie het beste over? Het is belangrijk dat je de tekst van je nummer goed uit je hoofd kent, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. De orkestband van dit nummer lever je tijdig aan. Voor deze workshop geldt een strikt maximum van 8 leerlingen.

Meer informatie