Repetities Legally Blonde in volle gang!

De repetities voor Legally Blonde van Musical 2.0 zijn weer in volle gang! De voorstellingen stonden oorspronkelijk al gepland in april, maar zijn door de coronamaatregelen verschoven naar december later dit jaar. De première vindt plaats op zaterdag 18 december in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

De voorstelling wordt opgevoerd door 25 talentvolle musicalperformers afkomstig uit het hele land tussen de 12 en 21 jaar oud. De voorstelling wordt geregisseerd door Mark van Haasteren.
 
Legally Blonde
Van filmhit tot Broadwaymusical; Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug! Musical 2.0 brengt, samen met een cast vol toptalenten uit het hele land, de hilarische musicalkomedie ‘Legally Blonde jr’ naar Schouwburg De Meerse.
 
Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University. Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’.

Speellijst
Zaterdag 18 december om 19.30 uur (première)
Zondag 19 december om 13.00 uur
Zondag 19 december om 16.00 uur
Alle voorstellingen vinden plaats in Schouwburg De Meerse, Hoofddorp.
 

Reserveer nu je tickets voor Legally Blonde hier of via Musical.nl/tickets