Repetities Allaladin en Legally Blonde feestelijk gestart!

Afgelopen weekend is het nieuwe seizoen 2020/2021 feestelijk afgetrapt bij Musical 2.0! Op de zaterdag was het de beurt aan de opleidingsklassen en op zondag werden de nieuwe producties afgetrapt: Allaladin en Legally Blonde.

Traditiegetrouw werd voor iedere productie door Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp weer een slagroomtaart gebakken voor de feestelijke start. 

 
Allaladin 
De talentvolle productiegroep 9 t/m 14 jaar van Musical 2.0 brengt in het seizoen 2020/2021 met ‘Allaladin’ het betoverende verhaal van ‘Duizend-en-en-nacht’ tot leven in het theater. Van de magische wonderlamp tot kamelen, tapijten, geesten en wensen die gedaan mogen worden. De betoverende voorstelling Allaladin speelt in het weekend van 15 en 16 mei 2021 de voorstellingen in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
 

Meer informatie en kaartverkoop 

 
Legally Blonde 
Van filmhit tot Broadwaymusical; Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug! Musical 2.0 brengt, samen met een cast vol toptalenten uit het hele land, de hilarische musicalkomedie ‘Legally Blonde jr’ naar Schouwburg De Meerse. 
 

Meer informatie en kaartverkoop


 
 
High School Musical - Musical 2.0