Onthulling nieuwe productie 2021/2022

Aanstaande zondag 14 maart om 13.00 uur maken we via onze website en social-kanalen onze nieuwste productie bekend voor het seizoen 2021/2022! Maar hoe gaat het auditeren precies in zijn werk? En hoe het zit het met de huidige producties en klassen?

In september 2021 starten de repetities voor onze nieuwste productie op de zaterdagochtend (vanaf 12 jaar). Het betreft een geheel nieuwe productiegroep en dus niet de opvolger van Allaladin en/of Legally Blonde. Pas als duidelijk is wanneer deze producties kunnen worden afgerond, worden de opvolgers hiervoor bekendgemaakt. Meer informatie hierover volgt binnenkort!
 

Audities productiegroep

Voor de nieuwe productiegroep op de zaterdagochtend (vanaf 12 jaar) is het verplicht auditie te doen. Vanwege de strenge maatregelen rondom het coronavirus, vindt de eerste auditieronde plaats middels videoauditie. Inschrijven voor de audities kan vanaf zondag 14 maart 13.00 uur t/m zaterdag 10 april. Aan audities van Musical 2.0 zijn geen kosten verbonden.
 

Praktische informatie

  • 32 repetities op zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.
  • Van 12 t/m 20 jaar oud
  • Repetities starten zaterdag 19 september 2021 in het WFC Amsterdam 
  • Geen repetitie tijdens schoolvakanties (Regio Noord)
  • Repetitieweekend op zaterdag 5 en zondag 6 juni 2022
  • Voorstellingen in het weekend van 10 en 11 juni 2022 in de grote zaal van De Meerse in Hoofddorp
  • 100% betrokkenheid en inzet verplicht! 
     
De kosten voor de productiegroep bedragen €85,- per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep.
 

Veelgestelde vragen

Kun je je inschrijven voor de nieuwe productie als je op dit moment meedoet aan Allaladin of Legally Blonde? Hoe doe ik video-auditie? Heb ik ervaring nodig? Ik ben nog geen 12, kan ik dan al auditeren? Kijk voor deze en meer veelgestelde vragen hier.
 

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van de onthulling? Volg dan onze social-kanalen: Facebook, Instagram en Twitter en/of schrijf je in op onze nieuwsbrief (zie footer onderaan).

High School Musical - Musical 2.0