Laatste castleden gezocht voor De Kast der Schone Schijn

Na het succes van De Tijdwasmachine, gaan we door met een nieuwe productie: De Kast der Schone Schijn! Dus hou je van zingen, dansen en acteren en wil je een musicalvoorstelling maken en uitvoeren? Geef je dan nu op! Onder professionele begeleiding van ons creatieve team ga je aan de slag en werk je toe naar een te gekke eindvoorstelling inclusief kostuums en decor in het Musical 2.0 pop-up theater in Amsterdam.

De Kast der Schone Schijn

Mevrouw Lidewei lijkt een hele gewone dame die met haar hele gewone man en haar hele gewone dochter woont aan het burgerlijke Dotterbloemplantsoen. Maar binnen de muren van haar huis bevindt zich een groot geheim: de kast der schone schijn. Is Lidewei wel wie ze zegt dat ze is? En wat gaat er schuil achter de dikke deuren van de kast der schone schijn?

  Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 12 t/m 18 jaar;
  • Repetities van 2 uur op de zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur;
  • Repetities starten op zaterdag 4 maart in het WFC Amsterdam;
  • Montage/generale repetities vinden plaats op zaterdag 4 november;
  • De eindvoorstellingen zijn te zien in het weekend van 11 en 12 november in het Musical 2.0 pop-up theater;
  • Geen repetitie tijdens de schoolvakanties;

De kosten voor deelname aan de productie De Kast der Schone Schijn bedraagt €486,50 en is te betalen in 7 maandelijkse termijnen van €69,50. Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen bij Musical 2.0 een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating. 
 

Klik hier om je op te geven

Instromen is nog mogelijk
 

Heb je nog vragen? Mail ons voor meer informatie via info@musical.nl.
Foto: Pien van Gerven - De Tijdwasmachine (2022)