Musical 2.0 lanceert eigen wekelijkse podcast

Nu de theaters gesloten zijn, is het bezoeken van een musical helaas nog steeds niet mogelijk. Gelukkig kunnen we er wél over praten! Daarom lanceert Musical 2.0 een eigen wekelijkse podcast; Musical 2.0 de Podcast.

In Musical 2.0 de Podcast ontvangt Mark van Haasteren iedere week een bekende gast uit het musicalvak. Alle facetten van musical komen aan bod; van acteurs en choreografen tot aan regisseurs en decorontwerpers. In ieder gesprek gaat hij op zoek naar verdieping middels mooie verhalen en anekdotes over datgene wat musicaltheater zo bijzonder maakt.

In de eerste aflevering is Musical Award-winnaar voor aanstormend talent Jochem Smit te gast. Nu de theaters gesloten zijn, maakte Jochem een hele bijzondere keuze: aan het werk op de intensive care in het ziekenhuis.

Nieuwe afleveringen van Musical 2.0 de Podcast verschijnen iedere donderdag op in iTunes (Apple Podcasts), Spotify en andere populaire podcastsapps. In de eerstvolgende aflevering op donderdag 22 april zijn Stanley Burleson en Marcel Visscher te gast.
 
Luister Musical 2.0 de Podcast:

Luister je liever via iTunes (Apple Podcasts)? Dan is de podcast soms nog wat lastig te vinden. Hest beste lukt dit door te zoeken op 'Jochem Smit' of luister rechtstreeks via podcast.musical.nl

Foto Jochem Smit en Paul Groot in You're The Top: Ben van Duin
High School Musical - Musical 2.0