Musical 2.0 houdt audities voor Annie jr en The Addams Family!

In het nieuwe seizoen 2023/2024 brengt Musical 2.0 zowel Annie jr als The Addams Family naar het theater. Hiervoor zijn we op zoek naar talentvolle kinderen en jongeren in de leeftijden van 8 t/m 20 jaar oud. Meld je nu aan voor de audities!

De audities voor The Addams Family vinden plaats op zaterdag 9 september in Amsterdam en op zondag 10 september in Hilversum. Voor Annie jr. worden alleen nog op zondag 17 september audities gehouden in Hilversum. Aan de audities zijn geen kosten verbonden. Meer informatie over de producties en de repetities is te vinden op www.musical.nl/producties.
 
Musical 2.0
Musical 2.0 begeleidt leerlingen van 8 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines (zingen, dansen en acteren) en produceert nieuwe en bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical. De studio's van Musical 2.0 zijn gevestigd in het World Fashion Centre in Amsterdam en Fit By Rox in Hilversum.


Aanmelden voor de audities? Klik hier!