Geef je op voor De Tijdwasmachine!

Hou je van zingen, dansen en acteren en wil je in korte tijd een musicalvoorstelling maken? Geef je dan op voor De Tijdwasmachine! In vier maanden tijd ga je onder professionele begeleiding van een creatief team aan de slag en werk je toe naar een te gekke eindvoorstelling inclusief kostuums en decor in de studio’s van Musical 2.0.

De Tijdwasmachine is een spannende en eigentijdse musical over de verdwijning van een mysterieuze barones. Ondanks dat niemand haar het huis heeft zien verlaten, is ze nergens meer te bekennen. Ze gaan op onderzoek uit en vinden midden in haar woonkamer een reusachtige oude wasmachine. Zou het soms iets te maken hebben met de verdwijning van de barones?

Meedoen aan De Tijdwasmachine is mogelijk voor iedereen van 9 t/m 14 jaar oud. Je repeteert van zaterdag 3 september t/m 17 december twee uur per week. De eindvoorstelling vindt plaats in het weekend van zaterdag 17 december en zondag 18 december voor publiek in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam.
 
Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 9 t/m 16 jaar;
  • Repetities van 2 uur op de zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur of van 15.45 tot 17.45 uur;
  • Repetities starten zaterdag 3 september 2022 in het WFC Amsterdam;
  • Montage/generale repetities vinden plaats in het weekend van 10 en 11 december 2022;
  • De eindvoorstelling is te zien op zaterdag 17 december 2022 en/of zondag 18 december in de Studio's van Musical 2.0;
  • Geen repetitie op zaterdag 22 oktober i.v.m. herfstvakantie;

De kosten bedragen €300,- en zijn te betalen in 4 termijnen van €75,-. Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating. 
 

Klik hier om je in te schrijven voor De Tijdwasmachine (Studioproject)

 

Heb je nog vragen? Mail ons voor meer informatie via info@musical.nl.
Foto uit Beauty and the Beast jr. door Joost van der Veer