Extra masterclasses Alfred van den Heuvel op 10 en 11 juni

Wegens grote belangstelling staan er twee extra masterclass acteren van Alfred van den Heuvel op de agenda! Op 10 juni én 11 juni geeft Alfred zijn masterclass waarin je ruim vier uur lang werkt aan je acteerkwaliteiten. Geef je snel op!

Vier uur lang werk je in een kleine groep aan je acteerkwaliteiten onder leiding van Alfred van den Heuvel. Er zal tijdens de masterclass gewerkt worden met repertoire uit zowel bekende toneelstukken als musicals. Je werkt onder meer aan je houding, presentatie, stemgebruik, inlevingsvermogen en tekstanalyse. Je speelt deze scènes zowel met tegenspel van de andere leerlingen als met Alfred zelf.

Meer informatie en inschrijven


Alfred van den Heuvel
Alfred van den Heuvel studeerde af aan de Toneelschool Maastricht en begon bij een toenmalig groot repertoiregezelschap: De Haagse Comedie. Tegenwoordig kennen de meeste Nederlanders Alfred dankzij zijn rol de populaire komedie Kinderen Geen Bezwaar. Afgelopen tijd was hij te zien in o.a. de musical Heerlijk Duurt Het Langst, Purper's vier jaargetijden en Body Language.

Musical 2.0 Workshops en Masterclasses
Vanuit de filosofie van het boek Musical 2.0 – Een nieuwe generatie is gedurende het theaterseizoen 2014/2015 een start gemaakt met het initiëren van workshops  en masterclasses voor iedereen met een passie voor musicaltheater. Onder leiding van telkens wisselende professionals uit het vak worden deze maandelijks georganiseerd en variëren binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel.