Extra auditiedag Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Na een eerste succesvolle auditiedag op 11 maart hebben we al een mooie groep toptalenten geselecteerd voor onze productie van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Maar… we hebben nog een aantal plekken over! Ben jij degene die wij zoeken? Meld je dan nu snel aan voor de extra auditiedag op zondag 24 juni 2018!

Musical 2.0 is op zoek naar talenten:
  • Jongens van 12 t/m 20 jaar
  • Meisjes van 15 t/m 20 jaar
  • Voor hoofdrollen, bijrollen en ensemble
  • Met passie voor zingen, dansen en acteren
  • Die graag hun talent verder willen ontwikkelen onder begeleiding van een professioneel creatief team

De audities vinden plaats op zondag 24 juni 2018 in het Polanentheater in Amsterdam en worden gehouden in groepsverband. In een later stadium zullen de rollen verdeeld worden. De voorstelling bevat in elke leeftijdscategorie leuke en uitdagende rollen.

De repetities starten 2 september 2018 en vinden op zondagen plaats in Amsterdam of omgeving. In sommige weekenden en in vakantieperiodes kunnen er extra repetities worden gehouden. De voorstellingen worden minimaal vier keer gespeeld in januari 2019, met de première op 13 januari 2019 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Kosten
Aan de auditiedag zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden. De kosten voor deelname aan het educatietraject en de voorstellingen bedragen eenmalig €495,- of zijn te voldoen in 6 termijnen van €85,-. Van de deelnemers wordt er 100% betrokkenheid verwacht.


Schrijf je hier in voor de audities!

High School Musical - Musical 2.0