De casting director van musicals in Nederland geeft workshops!

Na succesvolle workshops in augustus en oktober, zal Marianne van Wijnkoop in november de volgende intensieve workshops aanbieden. Op zondag 23 november geeft zij unieke workshops auditietraining.

Marianne van Wijnkoop, die twintig jaar werkzaam was als casting director van Joop van den Ende Theaterproducties, zal op zondagmiddag 23 november twee unieke auditietrainingen verzorgen. Tijdens deze training zal je één op één werken aan je auditievaardigheden met dé casting director van musicals in Nederland.

De workshops worden gegeven in Amsterdam. De exacte locatie en tijd volgt. De locatie zal in ieder geval goed bereikbaar zijn, zowel met de auto als met het OV. Inschrijven doe je door onderstaand inschrijfformulier te downloaden, volledig in te vullen en te mailen naarworkshops@musical20.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over het verdere verloop van de inschrijving. 

Marianne van Wijnkoop
Marianne studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool, waarna ze te zien was in enkele Nederlandse films. Vanaf 1992 was Marianne verantwoordelijk voor de casting van Joop van den Ende televisie- en theaterproducties en in 1998 werd zij de vaste casting director van Stage Entertainment. In de afgelopen twintig jaar heeft Marianne veel getalenteerde musicalartiesten gecast, zoals Simone Kleinsma, Pia Douwes, Chantal Janzen en René van Kooten. Door haar jarenlange ervaring kent zij alle kneepjes uit het vak.

Auditietraining Marianne van Wijnkoop
Hoe presenteer ik mezelf bij een auditie, hoe bereid ik me voor en hoe zorg ik ervoor dat ik een goede indruk maak? Dit zijn vragen die naar boven komen als je je aanmeldt voor een auditie. Tijdens de auditietraining werk je één op één met Marianne aan je spel- en zangkwaliteiten om jezelf zo voorbereid, bewust en zelfverzekerd mogelijk te presenteren. Je hoort van Marianne precies wat casting directors van je verwachten en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Dit is dé kans om inzicht te krijgen op de mensen aan de andere kant van de tafel. Dus als je binnenkort een auditie hebt of je je auditievaardigheden voor in de toekomst wil verbeteren, is dit de aangewezen training om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kiest van tevoren zelf materiaal uit op basis van een opdracht die  Marianne van te voren aandraagt. Voorbereiding is hierbij erg belangrijk; alleen als je het materiaal goed beheerst kun je het maximale uit jezelf halen.  

De workshop van Marianne:
• Biedt ruimte aan maximaal 8 deelnemers per groep
• Duurt 2 tot maximaal 2,5 uur
• Bedraagt € 35,-

Inschrijven? Klik hier!