Bereid je voor op de audities!

De audities komen er weer aan! Hoe presenteer ik mezelf bij een auditie, hoe bereid ik me voor en hoe laat ik een goede indruk achter? Geen tijd om te stressen! We bereiden je graag samen met Maike Boerdam en Christanne de Bruijn voor en leren je de geheimen kennen van iedere auditie.

Hoe presenteer ik mezelf bij een auditie, hoe bereid ik me voor en hoe zorg ik ervoor dat ik een goede indruk maak? Dit zijn vragen die naar boven komen als je je aanmeldt voor een auditie. Tijdens de auditietraining werk je een op een met de docent om jezelf zo voorbereid, bewust en zelfverzekerd mogelijk te presenteren. Zij bereidt je voor op hetgeen casting directors van je verwachten en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Dus als je binnenkort een auditie hebt of je je auditievaardigheden voor in de toekomst wil verbeteren, zijn dit de aangewezen trainingen om jezelf voor te bereiden.

Voor de auditietrainingen geldt een strikt maximum van 7 leerlingen. Je bereidt een muzieknummer voor, zodat je daar een-op-een aan kunt werken met de docent. Bij de auditietraining onder leiding van Christanne de Bruijn kun je er ook voor kiezen een monoloog voor te bereiden in plaats van een muzieknummer.

Auditietraining - Maike Boerdam
19 februari, 11.00 - 13.00 uur
Inschrijven

Auditietraining - Christanne de Bruijn
19 maart, 11.00 - 13.00 uur

Inschrijven

Locatie
Q-Factory Amsterdam 
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Kosten
€ 35.00 *

*Ben je 21 jaar of ouder, dan is de prijs exclusief 21% BTW.