Barry Beijer regisseert productiegroep 9 t/m 14 jaar

Graag introduceren we een nieuwe aanwinst binnen ons docententeam: Barry Beijer! Je kent hem misschien nog wel als Zazu in The Lion King? Barry zal komend seizoen de Productiegroep 9 t/m 14 jaar gaan regisseren.

Barry Beijer
Barry Beijer studeerde in 2005 af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en was vorig seizoen te zien als Zazu in de musical The Lion King. Eerder speelde hij in de musicals: Rembrandt, Kuifje, Floddertje, Sprookjesboom, A Funny thing…, De Producers, The Little Mermaid, Jersey Boys, Klaas Vaak, Pinokkio en Soldaat van Oranje. Tevens speelde hij in de operette de Beastly Bombing en de toneelkomedies ‘Allo ‘Allo en Schone Schijn.
 
Productiegroep 9 t/m 14 jaar
Nieuw dit seizoen is de productiegroep 9 t/m 14 jaar. Deze productiegroep is onze kweekvijver voor nieuw musicaltalent. Net als in de productiegroep 13 t/m 20 jaar, werk je in een seizoen toe naar een volwaardige musicalproductie. Het grote verschil is echter, dat we in deze groep juist jonger talent de kans geven om in grote rollen te staan. Deelname aan onze productiegroepen is alleen mogelijk na het doen van selectie
 
High School Musical - Musical 2.0