Speel mee met de VriendenLoterij en steun Musical 2.0: Belactie op vrijdag 15 maart

Op vrijdag 15 maart organiseren we een speciale belactie om onze mooie samenwerking met de VriendenLoterij voort te zetten. Ook dit jaar hebben we weer als doel om een hoop nieuwe loten te verkopen en/of bestaande loten te koppelen aan Musical 2.0.

Het opgehaalde geld wordt opnieuw volledig gestoken in duurzame oplossingen voor de uitvoeringen van de producties. Zo hebben we dankzij de belactie van vorig jaar een grote set podiumdelen en toebehoren kunnen aanschaffen, waardoor onze producties nu meer mogelijkheden hebben op zowel het gebied van staging als vormgeving.
 
Het is de moeite waard, want met je lot:
  • Steun je Musical 2.0 en haar missie om een nieuwe generatie musicalperformers een podium te kunnen bieden;
  • Komt minimaal 40% ten goede aan Musical 2.0;
  • Maak je kans op fantastische prijzen via de Vriendenloterij tot wel € 1.000.000,-. Ieder uur worden er nieuwe winnaars getrokken!
  • Ontvang je de VriendenLoterij VIP-kaart waarmee je gratis toegang krijgt tot meer dan 135 musea en tot wel 50% korting op musicals, dierentuinen, films en andere leuke uitjes.

Speel mee (kan ook met je huidige lot zonder extra kosten)
Voor de belactie zullen wij samen met de vrijwilligers op vrijdagavond 15 maart vanaf 18.30 uur gaan bellen met de vraag of je met een lot wil meespelen met de VriendenLoterij. Een lot kost € 15,25. Speel je al mee met De VriendenLoterij? Dan hoeven we enkel Musical 2.0 te koppelen aan jouw huidige lot. Dit kost je uiteraard niets!
 
Speel je al mee met de VriendenLoterij óf weet je nu al dat je het leuk vindt om op 15 maart een lot te kopen? Laat dat ons dan alvast weten via onderstaand formulier. Dan zorgen we dat je zeker gebeld wordt deze avond.

Klik hier voor het formulier Musical 2.0 x VriendenLoterij