Toewerken naar een volledige musical!

Wil je toewerken naar een volledige musicalproductie in het theater? In de Musical 2.0 productiegroepen werk je onder leiding van een professioneel creatief team toe naar een volledige musical!


Audities: Peter Pan

Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan tegen gemene Kapitein Haak. Dit spannende avontuur is geschreven door Mark Haayema en bevat origineel geschreven liedjes van Henk Ruiter. 

Voor deze productiegroep is het verplicht auditie te doen. De audities vinden plaats op zondag 27 juni in de studio’s van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. Inschrijven voor de audities kan nog t/m zondag 20 juni. Aan audities van Musical 2.0 zijn geen kosten verbonden.  
 

Praktische informatie 

 • 30 repetities op zondag van 09.30 tot 12.00 uur.
 • Gebalanceerde cast van 8 t/m 15 jaar oud
 • Repetities starten zondag 5 september 2021 in het WFC Amsterdam 
 • Geen repetitie tijdens schoolvakanties (Regio Noord) 
 • Voorstellingen in het weekend van 7 en 8 mei 2022 in De Meerse in Hoofddorp 
 • 100% betrokkenheid en inzet verplicht! 
De kosten voor de productiegroep bedragen €75,- per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. 
 

Klik hier om je in te schrijven voor de audities!

 
 

Disney's Beauty and the Beast jr

In het nieuwe seizoen 2021/2022 presenteert Musical 2.0 een van de bekendste musicals aller tijden: ‘Disney’s Beauty and the Beast jr’! Voor de productie zoekt Musical 2.0 talenten van 12 t/m 20 jaar met een passie voor zingen, dansen en acteren.

Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1991 en met muziek van Alan Menken vertelt ‘Beauty and The Beast’ het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.
 

Praktische informatie 

 • 32 repetities op zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.
 • Gebalanceerde cast van 12 t/m 20 jaar oud
 • Repetities starten zaterdag 18 september 2021 in het WFC Amsterdam 
 • Geen repetitie tijdens schoolvakanties (Regio Noord) 
 • Repetitieweekend op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 
 • Voorstellingen in het weekend van 11 en 12 juni 2022 in de grote zaal van De Meerse in Hoofddorp 
 • 100% betrokkenheid en inzet verplicht! 
De kosten voor de productiegroep bedragen €85,- per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. 
 

Veelgestelde vragen 

Kun je je inschrijven voor de nieuwe productie als je op dit moment meedoet aan Allaladin of Legally Blonde? Hoe doe ik video-auditie? Heb ik ervaring nodig? Kijk voor deze en meer veelgestelde vragen hier.

Heb je verder nog vragen over de productiegroepen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie via info@musical.nl.