Heb jij een vraag over het lesaanbod van Musical 2.0, of over Musical 2.0 in het algemeen? Kies dan in de rechterkolom een categorie en hopelijk hebben wij direct antwoord voor u. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via info@musical.nl.
De Musical 2.0 productiegroepen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren van 9 t/m 20 jaar. De toegang tot de klas vindt plaats door middel van selectie. Alle informatie over de productiegroepen is te vinden op Musical.nl/productiegroepen
De audities voor de Musical 2.0 productiegroepen vinden doorgaans plaats in het voorjaar. Houd deze pagina in de gaten voor aankondigingen voor het nieuwe seizoen.
De repetities vinden plaats in het WFC Amsterdam (Koningin Wilhelminaplein 13). Station Lelylaan is op 10 minuten loopafstand. Betaald parkeren is mogelijk in de WFC-parkeergarage. Op zondag is parkeren in de directe omgeving gratis. 
De repetities voor de Musical 2.0 productiegroepen vinden elke zondag plaats, met uitzondering van de schoolvakanties zoals bepaald voor de Regio Noord.
De repetities vinden over het algemeen plaats tussen 09.30 en 17.30 uur. Per productiegroep verschillen de tijden. Voor de productiegroep 9 t/m 14 jaar wordt er doorgaans gerepeteerd tussen 09.30 uur en 12.30 uur. Voor de productiegroep 13 t/m 20 jaar wordt er doorgaans gerepeteerd tussen 12.30 en 18.30 uur. Wekelijks ontvangen de castleden het rooster voor de daaropvolgende repetitie. 
De Musical 2.0 productiegroep 13 t/m 20 jaar staat onder leiding van regisseur Mark van Haasteren, zangcoach Pien van Gerven en choreograaf Marleen de Vries.
De Musical 2.0 productiegroepen bestaan uit 30 tot 36 castleden. 
De kosten voor deelname aan de Musical 2.0 productiegroepen bedragen €75,- tot €85,- per maand (afhankelijk van de groep). Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na toelating tot de Musical 2.0 productiegroep.
Op de eerste repetitiedag ontvangen de castleden van ons het script, de bladmuziek, etc. In onze online omgeving is al het materiaal (waaronder ook de repetitievideo’s) ook terug te vinden.
Gedurende het repetitieproces wordt er gekeken hoe de castleden zich individueel ontwikkelen en krijgen ze handige tips mee van onze docenten. Aan het einde van het traject ontvangen de castleden tevens een evaluatierapport, waarin wordt ingegaan op zowel de technische als de persoonlijke ontwikkeling tijdens deze periode.