Chitty Chitty Bang Bang


In het seizoen 2022/2023 presenteert Musical 2.0 een ware klassieker voor jong en oud: Chitty Chitty Bang Bang! Met muziek van de Sherman Brothers (Mary Poppins) en naar de populaire film van Roald Dahl en Ken Hughes, is Chitty Chitty Bang Bang een hit voor de hele familie! De voorstelling gaat in 2023 in première in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Het verhaal
Chitty Chitty Bang Bang vertelt het avontuur van de excentrieke uitvinder Caractacus Potts, die met de hulp van zijn kinderen Jonathan en Janneke een oude raceauto probeert op te knappen. Al heel snel komen ze erachter dat de auto magische gaven bezit, waaronder drijven op water en vliegen door de lucht. Wanneer de slechte Baron Bombarst ontdekt hoe speciaal de auto is, wil hij hem voor zichzelf hebben. Samen met Opa Potts en de rest van de familie gaan ze de strijd aan met de Baron, de Barones en hun handlanger: de Kindervanger.
 

Chitty Chitty Bang Bang (9 t/m 20 jaar)

  • 30 repetities op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Van 9 t/m 20 jaar oud
  • Repetities van zaterdag 10 september 2022 t/m zondag 4 juni 2023 in het WFC Amsterdam 
  • Geen repetitie tijdens schoolvakanties (Regio Noord)
  • Voorstellingen in het weekend van 10 en 11 juni 2023 in De Meerse in Hoofddorp
  • 100% betrokkenheid en inzet verplicht! 
     
De kosten voor deze productiegroep bedragen €765,- en is te betalen in 10 maandelijkse termijnen van €76,50. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.
 
AUDITIES GESLOTEN