Tickets

Tickets voor de voorstellingen van Musical 2.0 worden enkel verkocht via TrioTicket en/of C. (voormalig Schouwburg De Meerse). 


Into the Woods


In 2023 brengt Musical 2.0 ‘Into the Woods jr.’ van de legendarische componist Stephen Sondheim!
 
In Stephen Sondheims Tony Award-winnende meesterwerk ‘Into the Woods’ kruisen de verhaallijnen en personages van bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm elkaar, waaronder Roodkapje, Rapunzel, Sjaak en de bonenstaak en Assepoester. We volgen het avontuur van de bakker en zijn vrouw die een kind wensen, maar onvruchtbaar zijn door een vloek van de heks. De vloek kan pas worden opgeheven als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, vlasblond haar, een rode mantel en een glazen muiltje. Is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de gevolgen voor de anderen in het woud?
 
Speellijst
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Za 9 december 2023
Cast zaterdag*
 
16:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 10 december 2023
Cast zondag*
 
16.00 uur  Tickets 
 
  *Let op: De cast speelt in twee rolverdelingen. Kijk hier wie in welke voorstelling welke rol speelt. Alle castleden doen wel mee aan iedere voorstelling.
 

De Kast der Schone Schijn

Op zaterdag 11 en zondag 12 november speelt De Kast der Schone Schijn haar voorstellingen in het Musical 2.0 Pop-Up Theater in Amsterdam. De voorstelling staat onder leiding van Stephan Hendrikse (regie/choreografie) en Leanne Lena (vocal coach).

Mevrouw Lidewei lijkt een hele gewone dame die met haar hele gewone man en haar hele gewone dochter woont aan het burgerlijke Dotterbloemplantsoen. Maar binnen de muren van haar huis bevindt zich een groot geheim: de kast der schone schijn. Is Lidewei wel wie ze zegt dat ze is? En wat gaat er schuil achter de dikke deuren van de kast der schone schijn?
 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Za 11 november 2023
 
16.00 uur
 
 Uitverkocht 
 
Zo 12 november 2023
 
14.00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 12 november 2023 16.00 uur  Uitverkocht 
 

The Addams Family jr.

In het nieuwe seizoen 2023/2024 brengt Musical 2.0 de hilarische griezelmusical The Addams Family!
 

Wednesday Addams heeft haar hart verloren aan een charmante en slimme jongeman uit een respectabele familie, die nog nooit eerder kennis heeft gemaakt met haar eigenzinnige ouders. Ze vertrouwt haar vader toe en smeekt hem haar moeder niets te vertellen. Nu moet Gomez Addams iets doen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan - een geheim bewaren voor zijn geliefde vrouw Morticia. Alles zal veranderen voor het hele gezin op de noodlottige avond dat ze een diner organiseren voor Wednesday's 'normale' vriendje en zijn ouders.
 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 19 mei 2024 (Cast Amsterdam)
 
13.00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 19 mei 2024 (Cast Amsterdam)
 
16.00 uur  Tickets 
Zo 2 juni (Cast Hilversum)
 
13.00 uur  Tickets 
Zo 2 juni (Cast Hilversum) 16.00 uur  Tickets