Tickets

Tickets voor de voorstellingen van Musical 2.0 worden enkel verkocht via C. (voormalig Schouwburg De Meerse) en/of TrioTicket. 
 

De BLITS

Musical 2.0 presenteert een nieuwe musical: De BLITS! Onder de werktitel ‘De Rattenvanger’ wordt er al sinds de start van dit seizoen door kinderen uit het hele land wekelijks gerepeteerd in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam. De voorstellingen worden gespeeld op zondag 7 mei in C. Hoofddorp (voormalig Schouwburg De Meerse).

 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 7 mei 2023 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 7 mei 2023 16.00 uur
 
 Tickets 
 


Chitty Chitty Bang Bang

In het seizoen 2022/2023 presenteert Musical 2.0 een ware klassieker voor jong en oud: Chitty Chitty Bang Bang! Met muziek van de Sherman Brothers (Mary Poppins) en naar de populaire film van Roald Dahl en Ken Hughes, is Chitty Chitty Bang Bang een hit voor de hele familie!

Chitty Chitty Bang Bang vertelt het avontuur van de excentrieke uitvinder Caractacus Potts, die met de hulp van zijn kinderen Jonathan en Janneke een oude raceauto probeert op te knappen. Al heel snel komen ze erachter dat de auto magische gaven bezit, waaronder drijven op water en vliegen door de lucht. Wanneer de slechte Baron Bombarst ontdekt hoe speciaal de auto is, wil hij hem voor zichzelf hebben. Samen met Opa Potts en de rest van de familie gaan ze de strijd aan met de Baron, de Barones en hun handlanger: de Kindervanger. 
 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 11 juni 2023 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 11 juni 2023 16.00 uur
 
 Tickets 
 Into the Woods

In 2023 brengt Musical 2.0 ‘Into the Woods jr.’ van de legendarische componist Stephen Sondheim!
 

In Stephen Sondheims Tony Award-winnende meesterwerk ‘Into the Woods’ kruisen de verhaallijnen en personages van bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm elkaar, waaronder Roodkapje, Rapunzel, Sjaak en de bonenstaak en Assepoester. We volgen het avontuur van de bakker en zijn vrouw die een kind wensen, maar onvruchtbaar zijn door een vloek van de heks. De vloek kan pas worden opgeheven als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, vlasblond haar, een rode mantel en een glazen muiltje. Is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de gevolgen voor de anderen in het woud?

 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Za 9 december 2023 16:00 uur
 
 Binnenkort 
 
Zo 10 december 2023 16.00 uur
 
 Binnenkort