musical

De grote avonturen van kleine mol (Musical)


Theater Terra, bekend van familiemusicals als Kikker, Kleine Ezel, Dolfje Weerwolfje en De Wonderlijke Reis van Mijnheer Prikkebeen, komt met de nieuwe productie De Grote Avonturen van Kleine Mol. Het script is geschreven door Sjoerd Kuyper en gaat over de vriendschap tussen Kleine Mol en Kleine Adelaar.
 

Speeldatum van zo 31.01.2010 t/m wo 28.04.2010
Première zo 21.02.2010


3.5

Waardering bezoekers 3.5 / 10


Deel:

Meer informatie over De grote avonturen van kleine mol, Musical

Het avontuur begint bij Kleine Mol als deze vlak na zijn geboorte wordt opgepikt door een moeder adelaar om als hapje voor haar kleine adelaar te dienen. Kleine Adelaar wil Kleine Mol echter niet als hapje, maar als vriendje. Nadat Kleine Mol laat zien hoe goed hij kan graven, vallen de twee door de bodem van het nest. Dit is het begin van een spannend avontuur dat de twee grote vrienden gaan beleven. Samen ontdekken ze wie ze zijn en waar ze vandaan komen en dat het niet erg is om niet alles te kunnen. Want samen sta je sterk.
 
youtube website

De grote avonturen van kleine mol Reviews

Bart Meuffels
19 mrt 2010
rating 3.0 / 10
Theater Terra maakt reputatie waar met Kleine mol

Naar een musical onder werktijd, wat wil je nog meer? Wat dat betreft heb ik het als leraar in het basisonderwijs niet slecht getroffen, zo bedacht ik mij toen ik...

Lees meer
De grote avonturen van kleine mol


Lees eerst de recensies en alles over jouw favoriete musical voordat je één van de Nederlandse musicals bezoekt!