Docenten Musical 2.0 Talentendag
Let op: Dit zijn de docenten van de Musical 2.0 Talentendag op 7 juli 2018. De docenten voor 17 februari 2019 worden later bekendgemaakt.

Mark van Haasteren | Spel

Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Naast rollen in musicalproducties Tika is Jarig, The Sound of Music en Dokter Dolittle is hij ook actief als kinderregisseur en kindercoach, onder andere bij Ciske de Rat – de musical, Les Misérables, Mary Poppins, ZORRO en Miss Saigon. Hij regisseerde de Eftelingmusicals De Gelaarsde Kat en Sprookjessprokkelaar - De Musical. Komend theaterseizoen regisseert Mark Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.
 
Renée van Wegberg | Zang

Renée van Wegberg heeft in diverse musicals in zowel Nederland als Duitsland gespeeld. In Nederland was ze onder meer te zien in Annie, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Urinetown en Wicked. Afgelopen seizoen speelde Renée de titelrol in de musical over het leven van Liesbeth List.

Marleen de Vries | Dans
Marleen de Vries volgde de vooropleiding van de Dansacademie in Arnhem en studeerde in 2006 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, afdeling jazz- en musicaldans. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij de musical Annie (V&V Entertainment). Na haar opleiding was Marleen onder andere te zien in de musicals High School Musical, Jersey Boys en Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Ook buiten Nederland stond Marleen op de planken. Zo speelde ze in Duitsland in producties als West Side Story, Hairspray en Chicago en was ze te zien in de internationale tournee van de Andrew Lloyd Webber-klassieker Cats. Afgelopen seizoen schitterde ze in het Efteling Theater in Sprookjessprokkelaar de Musical
Mark van Haasteren