Docenten Musical 2.0 Talentendag 8 juli 2017

Mark van Haasteren | Spel

Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Naast rollen in musicalproducties Tika is Jarig, The Sound of Music en Dokter Dolittle is hij ook actief als kinderregisseur en kindercoach, onder andere bij Ciske de Rat – de musical, Les Misérables, Mary Poppins, ZORRO en Miss Saigon. Dit seizoen is Mark regisseur van De Gelaarsde Kat en komend seizoen regisseert hijde nieuwste Eftelingproductie: Sprookjessprokkelaar - De Musical. Verder is hij werkzaam als dramadocent en schreef hij het boek Help! Ik (mijn kind) wil beroemd worden.
 
Dorien Rozendaal | Zang

Dorien Rozendaal doorliep de Muziektheateropleiding van het conservatorium in Alkmaar. Tijdens haar opleiding volgde ze masterclasses van onder andere Pia Douwes en Willem Nijholt. Ze was te zien in diverse musicalproducties waaronder: Annie, Dokter Dolittle, The Sound of Music en Beauty and the Beast. Ook verzorgde Dorien de zangcoaching voor de kinderen bij de musicals Ciske de Rat, The Sound of Music, Les Misérables en Dokter Dolittle.

Sanne Groenen | Dans
Sanne Groenen studeerde af aan Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Al op 8 jarige leeftijd speelde Sanne de kleine Gretl von Trapp in The Sound of Music van Joop van den Ende Theater producties (2003). Afgelopen seizoen was ze te zien in de reizende productie De Sprookjesmusical Pinokkio als Alternate Fee, ensemble en dancecaptain.
 
Mark van Haasteren Dorien Rozendaal