Docenten Musical 2.0 Talentendag 18 februari 2018

Mark van Haasteren | Spel

Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Naast rollen in musicalproducties Tika is Jarig, The Sound of Music en Dokter Dolittle is hij ook actief als kinderregisseur en kindercoach, onder andere bij Ciske de Rat – de musical, Les Misérables, Mary Poppins, ZORRO en Miss Saigon. Dit seizoen is Mark regisseur van De Gelaarsde Kat en komend seizoen regisseert hijde nieuwste Eftelingproductie: Sprookjessprokkelaar - De Musical. Verder is hij werkzaam als dramadocent en schreef hij het boek Help! Ik (mijn kind) wil beroemd worden.
 
Sophie Veldhuizen | Zang

Middels de zoektocht Op zoek naar Mary Poppins en als alternate Mary in Mary Poppins leerde Nederland Sophie Veldhuizen kennen. Daarna was Sophie te zien in onder andere Soldaat van Oranje – De musical, Hij Gelooft in Mij, Onder de Groene Hemel en afgelopen seizoen In de rol van Suus Bruijs in Ciske de Rat.

Sanne Groenen | Dans
Sanne Groenen studeerde af aan Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Al op 8 jarige leeftijd speelde Sanne de kleine Gretl von Trapp in The Sound of Music van Joop van den Ende Theater producties (2003). Afgelopen seizoen was ze te zien in de reizende productie De Sprookjesmusical Pinokkio als Alternate Fee, ensemble en dancecaptain.
Mark van Haasteren Sophie Veldhuizen Sanne Groenen