Musical 2.0 de Podcast


In Musical 2.0 de Podcast ontvangt Mark van Haasteren iedere week een bekende gast uit het musicalvak. Alle facetten van musical komen aan bod; van acteurs en choreografen tot aan regisseurs en decorontwerpers. In ieder gesprek gaat hij op zoek naar verdieping middels mooie verhalen en anekdotes over datgene wat musicaltheater zo bijzonder maakt.

De podcast verschijnt iedere donderdag op Apple Podcasts, Spotify en alle populaire podcastapps.

 


 

Afleveringen

Aflevering 5: De Theater BV
Met voorstellingen als 'Ghost Stories', 'Goodbye, Norma Jeane' en 'Een Leven Samen' veroverde de De Theater BV razendsnel een eigen plek in het Nederlandse musicallandschap. Onder de bevlogen leiding van Allard Blom en Christian Seijkens kijken zij zelfs in deze moeilijke corona-tijden vooral naar wat er wél kan!


Benieuwd naar het boek van Christian en Allard? Bekijk het hier!
Aflevering 4: Sanne den Besten
De Nederlandse Sanne den Besten maakte op West End furore met hoofdrollen in Les Miserables, Mamma Mia en The Grinning Man. Hoe is haar dat gelukt? En hoe kijkt zij terug op haar avontuur in Op Zoek Naar Maria?

Benieuwd naar de voorwerpen van Sanne? Bekijk ze hier!
 
Aflevering 3: Melise de Winter
In de deze aflevering is Melise de Winter te gast. Melise werkte zowel voor- als achter de schermen mee aan talloze grote musicals. Soms zelfs tegelijkertijd als performer én resident-director. Daarnaast werkt zij als stemactrice en kennen velen haar werk als o.a. Minnie Mouse en de schrik van alle ouders: Shin Chan. Hoe combineert zij al deze verschillende werkzaamheden?


Benieuwd naar de voorwerpen van Melise? Bekijk ze hier!
 
Aflevering 2: Stanley Burleson en Marcel Visscher
Doorbreken in het musicalvak is al ontzettend lastig, maar het jaren volhouden is een heel ander verhaal. Hoe gaan Stanley Burleson en Marcel Visscher hier mee om? Wat houdt het leuk? Hoe dagen zij zichzelf uit? 


Benieuwd naar de voorwerpen van Stanley en Marcel? Bekijk ze hier!
 
Aflevering 1: Jochem Smit
In deze aflevering: Jochem Smit. Nu de theaters gesloten zijn, maakte deze Musical Award-winnaar voor aanstormend talent een hele bijzondere keuze: aan het werk op de intensive care in het ziekenhuis.

Benieuwd naar de foto van Jochem? Bekijk de foto hier!
 

Grabbelton en nieuwe gasten

Heb jij een vraag voor in de grabbelton of een suggestie voor een nieuwe gast in de podcast? Dien deze dan in via het onderstaande formulier.
 
Klik hier om je vraag in te sturen!