Voorstellingen Allaladin verplaatst naar de grote zaal van De Meerse

De voorstellingen van Allaladin op 16 mei 2021 worden verplaatst naar de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Oorspronkelijk stonden de voorstellingen in de kleine zaal gepland, maar vanwege de grote vraag naar kaarten en de beperkte capaciteit i.v.m. de getroffen maatregelen, is besloten van zaal te wijzigen.

Allaladin
De talentvolle productiegroep 9 t/m 14 jaar van Musical 2.0 brengt in het seizoen 2020/2021 met ‘Allaladin’ het betoverende verhaal van ‘Duizend-en-en-nacht’ tot leven in het theater. Van de magische wonderlamp tot kamelen, tapijten, geesten en wensen die gedaan mogen worden. 
 
Kinderboekenschrijver Mark Haayema heeft er een eigen vrolijke draai aan gegeven. Henk Ruiter heeft de bijpassende liedjes gecomponeerd. De voorstelling staat onder leiding van regisseur Barry Beijer en choreograaf Marijke Castelijns.  

Tickets
De betoverende voorstelling Allaladin speelt op zondag 16 mei 2021 twee voorstellingen. Om 13.00 uur en om 16.00 uur in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Reserveer hier je tickets


Heb je al tickets voor Allaladin, dan staat op je ticket nog de kleine zaal vermeld. Je ticket blijft echter gewoon geldig. Je hoeft hiervoor niets te doen. Ook zijn de speeldata en tijden onveranderd gebleven.

 
 
High School Musical - Musical 2.0