Vajèn van den Bosch is op zoek naar jong talent

Samen met musicalster Vajèn van den Bosch is Musical 2.0 op zoek naar jong musicaltalent. Ben jij of ken jij zo iemand, meldt diegene dan aan voor de Musical 2.0 workshops onder leiding van Vajèn zelf op zondag 21 december in Amsterdam.

Vajèn heeft met haar zestien jaar indrukwekkend veel ervaring als musicalactrice. Als kind speelde ze in shows als The Sound of Music, Mary Poppins en Joseph. Haar eerste hoofdrol kreeg zij in Droomvlucht de musical in het Eftelingtheater. Ook stond Vajèn in 2012 in de finale van The Voice Kids en speelde zij de tiener Fiona in de musical Shrek. Dit seizoen speelt Vajèn wederom in The Sound of Music van Albert Verlinde; maar nu als de oudste dochter Liesl.
 
Workshop spel – 12.30 – 14.30 uur
Tijdens de spelworkshop werk je met een groep aan je acteerkwaliteiten. Er zal geïmproviseerd worden, maar ook gewerkt worden met doelgerichte opdrachten. Doordat de groepen klein zijn, is er genoeg ruimte voor individuele aandacht. Vajèn zal zowel met de groep als één op één met je werken om je tips te geven hoe je zo natuurlijk mogelijk kunt spelen. Ook is er ruimte om op elkaar te reflecteren, zodat je iets leert van je mededeelnemers. In deze spelworkshop leer je op een leuke en interactieve wijze je spelvaardigheden te verbeteren. De workshop bedraagt €25,- en duurt van 12:30 uur tot ongeveer 14:30 uur.
 
Workshop liedinterpretatie – 15.00 – 17.00 uur
In de workshop liedinterpretatie werkt Vajèn één op één met de deelnemer aan een zelf uitgekozen lied. Hoe breng ik de boodschap van dit nummer het beste over? Hoe laat ik mijn emoties zien? Waar zitten de omwentelingen of breekpunten in de tekst? Dit zijn vragen die je samen met Vajèn gaat onderzoeken. Door individueel met de docent te werken, gaat de focus volledig naar jou en kun je het maximale uit jezelf halen. Het is belangrijk dat je de tekst van je nummer goed uit je hoofd kent, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. De workshop liedinterpretatie bedraagt €35,- en vindt plaats van 15:00 uur tot ongeveer 17:00 uur.