Titelsong Musical 2.0: Een Wereld Van Licht

Op 24 oktober van dit jaar werd het ultieme musicalboek Musical 2.0 gelanceerd. Speciaal voor de lancering schreven Allard Blom en Jeroen Sleyfer het lied ‘Een wereld van licht’. Een nummer dat de beleving van een musicalacteur op de planken weergeeft.

‘Een wereld van licht’ is de titelsong van Musical 2.0 en wordt gezongen door de musicalactrices Cindy Bell, Tessa Sunniva van Tol en Vajèn van den Bosch. Zij kunnen zich dan ook volledig inleven in het nummer.
 
Afgelopen week doken Cindy, Tessa en Vajèn de studio in om de single ‘Een wereld van licht’ op te nemen. Het nummer gaat over de beleving die iedere musicalacteur heeft als hij of zij een avond op de planken staat. De spanning voor het opgaan, het genieten tijdens het spelen en het voldane gevoel als iedereen in de zaal heeft genoten van de musical.
 
‘Een wereld van licht’ is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar via iTunes en Spotify.
 
Musical 2.0
Musical 2.0 is een greep uit al het moois dat het musicalgenre te bieden heeft. Hiervoor nam auteur Dennis Piek uitgebreide interviews af met een grote groep vooraanstaanden uit het vak. Met als eindresultaat een onafhankelijk musicalboek boordevol interviews, verhalen en anekdotes. In combinatie met fotomateriaal voor én achter de schermen is Musical 2.0 het ultieme musicalboek voor zowel de doorgewinterde musicalbezoeker als de bescheiden liefhebber. Musical 2.0 bevat interviews met onder anderen Fred Boot, Matteo van der Grijn, Stanley Burleson, Simone Kleinsma, Albert Verlinde, Kim-Lian van der Meij en William Spaaij.