Test je zang-, dans- en spelkwaliteiten tijdens onze gratis selectietrainingen!

Wil jij later misschien wel door in het musicalvak en doorstromen naar een vervolgopleiding? Geef je dan op voor de gratis selectietraining van onze opleidingsklassen op zondag 6 september in het WFC Amsterdam!

In de selectietraining leer je onze docenten, leslocatie en werkwijze kennen, terwijl wij jou leren kennen door je in 60 minuten tijd te testen op je zang-, dans- en spelkwaliteiten. Binnen 24 uur na afloop van de selectietraining ontvang je van ons de uitslag of je bent toegelaten tot de selectieklas. Hierna heb je zelf de keuze om je definitief op te geven voor het seizoen 2020-2021.

De selectietrainingen zijn bedoeld voor leerlingen van 7 t/m 20 jaar oud die onze verdiepende opleidingsklassen op de zaterdag overwegen.  

Programma selectietrainingen op zondag 6 september:
14.45 – 15.45 uur: Selectietraining opleidingsklas (7 t/m 12 jaar)
16.00 – 17.00 uur: Selectietraining opleidingsklas (13 t/m 20 jaar)

Locatie: WFC Amsterdam (World Fashion Centre)
Koningin Wilhelminaplein 13
1062HH Amsterdam

Op zoek naar verdieping? Ontdek onze opleidingsklassen 
De opleidingsklassen zijn bedoeld voor leerlingen van 7 t/m 20 jaar die op zoek zijn naar meer verdieping op het gebied van musical en overwegen om door te stromen naar een vervolgopleiding of productie. Ingedeeld op leeftijd wordt er wekelijks 2,5 uur gewerkt aan de zang-, dans- en speltechniek van de leerling onder begeleiding van ervaren vakdocenten. Er wordt zowel gewerkt aan de ontwikkeling binnen elke discipline afzonderlijk, als de combinatie ervan. Kijk voor meer informatie op Musical.nl/opleidingsklassen  
 

Geef je hier op voor een gratis selectietraining!


Kun je op zondag 6 september niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag deelnemen aan de opleidingsklas? Neem dan contact met ons op via info@musical.nl voor de mogelijkheden.
 
High School Musical - Musical 2.0