Terence van der Loo regisseert De Rattenvanger

Terence van der Loo regisseert de nieuwe voorstelling De Rattenvanger van Musical 2.0 in het seizoen 2022/2023.

Terence is dit seizoen nog te zien in TINA de Tina Turner musical waar hij haar manager Rogier Davies speelt in het Beatrix Theater in Utrecht. Daarvoor tourde hij in de musicals The Addams Family en De Marathon. In 2017 heeft Terence de master Muziektheater afgerond aan het Fontys Conservatorium Tilburg. 
  
Hiervoor was hij te zien als Prins Florisan in de M-Lab productie Een Wintersprookje. Hij maakte zijn musical debuut in Moeder, Ik Wil Bij De Revue, waar hij voor zijn vertolking van de hoofdrol in 2015 de Musical Award ontving voor Aanstormend Talent. 
 
De Rattenvanger 
In 2022/2023 presenteert Musical 2.0 voor het eerst een geheel eigen jeugdmusical: De Rattenvanger. Het script en de liedteksten zijn in handen van Mark van Haasteren en Mieke Overwijn. De muziek wordt gecomponeerd door Aron Bruisten en Robbert van Unnik. De Rattenvanger gaat in première op zondag 7 mei 2023 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. 
 
Audities 
Voor deze geheel nieuwe musical is Musical 2.0 op zoek naar talentvolle kinderen van 9 t/m 14 jaar oud. Zij kunnen zich opgeven voor de audities van De Rattenvanger. De repetities starten in september. Voor meer informatie over de audities ga je naar www.musical.nl/audities. Aan de audities zijn geen kosten verbonden en iedereen die voldoet aan de voorwaarden kan zich inschrijven t/m woensdag 24 augustus. 

Foto Terence van der Loo: Isabel Sanchez Olid