Talentvolle makers en performers gezocht voor Musicalwerkplaats!

In september start de nieuwe Musicalwerkplaats van Musical 2.0. Hiervoor zijn we op zoek naar musicalmakers! Dus ben jij zanger, danser, acteur, muzikant, schrijver of componist met een passie voor zelf creƫren? Geef je dan op!

Wat is de Musicalwerkplaats?

In de Musicalwerkplaats ga je onder de professionele begeleiding van Marijke Castelijns en Job Greuter aan de slag met het maken van een eigen musical. Aan de hand van colleges en werkblokken word je tijdens de repetities gestimuleerd in je eigen vrijheid en creativiteit om zelf te creëren en uit te voeren. Alle facetten van musical- en muziektheater komen samen in de Musicalwerkplaats.
 

Voor wie is de Musicalwerkplaats?

We zijn op zoek naar musicalmakers én performers. Met andere woorden; we zijn op zoek naar zangers, dansers en acteurs die óók willen maken en zijn op zoek naar muzikanten, schrijvers en componisten die óók willen performen. In 14 weken werken we toe naar een studiovoorstelling van +- 30 minuten. Daarnaast wordt de voorstelling gefilmd als videoregistratie.
 
Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 12 t/m 25 jaar; (groepen worden gemaakt op basis van leeftijd en ervaring);
  • 14 repetities van 2 uur op de zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur of van 15.00 tot 17.00 uur;
  • Repetities starten zaterdag 4 september 2021 in het WFC Amsterdam;
  • De eindvoorstelling is te zien op zaterdag 11 december 2021 in Studio WFC;
  • Geen repetitie op zaterdag 23 oktober i.v.m. herfstvakantie;

De kosten voor de musicalwerkplaats bedraagt €280,- en is te betalen in maximaal 4 termijnen. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €25,- gevraagd na definitieve toelating tot de musicalwerkplaats.
 

Klik hier om je in te schrijven voor de Musicalwerkplaats!

 
 

Heb je nog vragen? Mail ons voor meer informatie via info@musical.nl.
High School Musical - Musical 2.0