Sophie Veldhuizen is 'op zoek naar' jong musicaltalent!

Middels de zoektocht Op zoek naar Mary Poppins leerde Nederland Sophie Veldhuizen razendsnel kennen. Nu gaat Sophie zelf 'op zoek naar' jong musicaltalent tijdens haar workshops op 24 september! Onder leiding van Sophie wordt er gewerkt aan bekend musicalrepertoire waarin de nadruk ligt op zang.

Na haar rol als alternate Mary in Mary Poppins was ze te zien in onder andere Soldaat van Oranje – De musical, Hij Gelooft in Mij, Onder de Groene Hemel en afgelopen seizoen In de rol van Suus Bruijs in Ciske de Rat.

Programma zondag 24 september:

Musicalworkshop - Zang (7 t/m 11 jaar) | 11.00 - 13.00 uur

Ben je tussen de 7 en 11 jaar oud en heb je een passie voor (musical)theater? Is zingen, dansen en acteren iets wat jij graag doet? Dan is deze musicalworkshop zeker weten iets voor jou! Onder leiding van Sophie Veldhuizen wordt er gewerkt aan bekend musicalrepertoire waarin de nadruk ligt op zang. De workshop is zowel geschikt voor leerlingen met ervaring als leerlingen met minder ervaring.

 

Musicalworkshop - Zang (12 t/m 18 jaar) | 13.30 - 15.30 uur
Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je een passie voor (musical)theater? Is zingen, dansen en acteren iets wat jij graag doet? Dan is deze musicalworkshop zeker weten iets voor jou! Onder leiding van Sophie Veldhuizen wordt er gewerkt aan bekend musicalrepertoire waarin de nadruk ligt op zang. De workshop is zowel geschikt voor leerlingen met ervaring als leerlingen met minder ervaring.