Sonneveld-actrices voor workshops naar Theaterstudio Amsterdam

Cindy Bell is in april terug voor twee Musical 2.0 workshops en opnieuw zoekt ze enthousiaste deelnemers! Op maandagavond 13 april geeft ze in groepsverband een workshop acteren en een workshop zang. Kun je er dan niet bij zijn? Op zaterdagmiddag 16 mei Wieneke Remmers tevens naar Theaterstudio Amsterdam voor twee intensieve workshops. Er zijn geen deelnamerestricties.

Cindy Bell – 13 april
Cindy is vooral bekend vanwege haar rollen in diverse musicals van Albert Verlinde Entertainment, zoals Fame, Footloose, Hairspray, Legally Blonde, Ramses en Sonneveld. Dit seizoen was zij te zien in The Sound of Music, en is ze op dit moment te bewonderen in de succesvolle reprise van Sonneveld in het DeLaMar theater.
 
Groepsworkshop acteren (18.00 – 20.00 uur, €30,-)
De workshop acteren biedt je de kans om je acteerkwaliteiten onder professionele begeleiding te verbeteren. Gedurende de workshop zal er zowel aandacht besteed worden aan verschillende acteertechnieken, als improvisatie, om zo hetgeen dat je geleerd hebt direct toe te passen. Doordat je met een kleine groep werkt, krijg je direct te maken met voldoende tegenspel en is er tevens nog genoeg ruimte voor individuele aandacht.
 
Groepsworkshop zang (20.30 – 22.30 uur, €30,-)
In deze workshop wordt er met een groep aan je zangkwaliteiten gewerkt. Zowel zangtechniek als meerstemmigheid komt aan bod. Met de groep studeer je een ensemblenummer in, zodat je leert om met meerdere mensen een nummer op te voeren. Cindy zal zowel de groep als individuen zangtechnisch helpen en ondersteunen. Daarbij kunnen de deelnemers ook op elkaar reflecteren, zodat je van elkaar leert. Doordat we ruim de tijd hebben, kan er zowel diep op het nummer worden ingegaan als op de techniek. Hierdoor krijg je mee wat voor jouw stem van toepassing is en kun je jezelf blijven ontwikkelen.
 
Wieneke Remmers – 16 mei
Wieneke Remmers schittert op dit moment in de succesvolle reprise van Sonneveld in het DeLaMar theater in Amsterdam. Eerder speelde zij de vrouwelijke hoofdrol in The Sound of Music en werd ze meerdere malen genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award.
 
Groepsworkshop zang (12.00 – 14.00 uur, €30,-)
In deze workshop wordt er met een groep aan je zangkwaliteiten gewerkt. Zowel zangtechniek als meerstemmigheid komt aan bod. Met de groep studeer je een ensemblenummer in, zodat je leert om met meerdere mensen een nummer op te voeren. Wieneke zal zowel de groep als individuen zangtechnisch helpen en ondersteunen. Daarbij kunnen de deelnemers ook op elkaar reflecteren, zodat je van elkaar leert. Doordat we ruim de tijd hebben, kan er zowel diep op het nummer worden ingegaan als op de techniek. Hierdoor krijg je mee wat voor jouw stem van toepassing is en kun je jezelf blijven ontwikkelen.
 
Workshop liedinterpretatie (14.30 – 16.30/17.00 uur, €35,-)
Tijdens de workshop liedinterpretatie werk je individueel met Wieneke aan een zelfgekozen nummer. Het één op één werken met de docent geeft je de kans om het maximale uit het nummer en jezelf te halen. Het is belangrijk dat je de tekst van je nummer goed uit je hoofd kent, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. De orkestband van dit nummer lever je tijdig aan.