Sanne Groenen vervangt Lonneke Heerkens tijdens Musical 2.0 Talentendag

In verband met een vervelende blessure gaat het Lonneke Heerkens helaas niet meer lukken om op 8 juli de dansworkshops te verzorgen tijdens de Musical 2.0 Talentendag. Gelukkig hebben we samen met Lonneke snel een meer dan geschikte vervanger gevonden: Sanne Groenen!

Sanne Groenen
Na het behalen van haar Havo Diploma is Sanne gaan studeren aan Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Zij koos hierbij de richting Musicaltheater. In 2016 behaalde zij haar bachelor diploma.
Op 8 jarige leeftijd speelde Sanne de kleine Gretl von Trapp in The Sound of Music van Joop van den Ende Theater producties (2003). Daarnaast was ze te zien in de musical Annie (2005-2008) en The Sound of Music (2009) van V&V Entertainment. 
 
In 2015-2016 speelde ze in De Sprookjesmusical Pinokkio in het Efteling Theater. In de zomer van 2016 speelde Sanne in het ensemble in de voorstelling Late Evening Zomercabaret in het DeLaMar Theater. Daarna was ze te zien als Alternate Fee, ensemble en dancecaptain in de reizende productie van De Sprookjesmusical Pinokkio.

Musical 2.0 Talentendag
Musical 2.0 organiseert op zaterdag 8 juli de allereerste Musical 2.0 Talentendag in de Q-Factory in Amsterdam. Samen met regisseur Mark van Haasteren, zangcoach Dorien Rozendaal en dancecaptain Sanne Groenen gaat Musical 2.0 op zoek naar musicaltalenten tussen de 7 en 18 jaar oud. De Musical 2.0 Talentendag staat geheel in het teken van talentontwikkeling.
 
Voor de Musical 2.0 Talentendag kiezen de leerlingen een ochtend- of een middagprogramma waarbinnen zij drie workshops volgen in de musicaldisciplines zang, dans en spel. Deze workshops staan onder leiding van Mark van Haasteren (spel), Dorien Rozendaal (zang) en Sanne Groenen (dans). Na afronding van de drie workshops gaan de leerlingen met een certificaat en een goodiebag naar huis.

Iedereen tussen de 7 en 18 jaar oud, ongeacht niveau en ervaring, kan deelnemen aan de Musical 2.0 Talentendag. Er is nog zeer beperkt plek beschikbaar.

 

Meer informatie en inschrijven.