Reminder: Audities Peter Pan - 27 juni

Heb jij zin in een spannend muzikaal avontuur? Ben jij misschien wel onze Wendy of Peter Pan? Musical 2.0 is op zoek naar talent tussen de 8 en 15 jaar voor de nieuwe musical Peter Pan. Zie jij jezelf al helemaal schitteren op het podium? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de audities!

De audities vinden plaats op zondag 27 juni plaats in de studio's van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. Aan de audities van Musical 2.0 zijn geen kosten verbonden.

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en hou je van zingen, dansen en acteren? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de audities van deze spannende musical. Inschrijven kan nog t/m zondag 20 juni. 

Wil je graag auditeren voor Peter Pan, maar kun je op zondag 27 juni geen auditie doen? Stuur dan een mail naar info@musical.nl en dan nemen we contact met je op voor een alternatieve oplossing, zodat je alsnog kunt auditeren. 

De repetities voor Peter Pan starten in september 2021 en vinden iedere zondag plaats van 09.30 tot 12.00 uur in Amsterdam. De voorstellingen staan gepland in Schouwburg De Meerse in mei 2022. 
 

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven voor de audities!

High School Musical - Musical 2.0