Ook in het nieuwe jaar workshops van Mark van Haasteren

Ook in 2018 zijn er weer workshops te volgen bij regisseur Mark van Haasteren. Hij trapt de eerste workshop van het nieuwe jaar af op zaterdag 28 januari in het Polanentheater in Amsterdam, waar hij twee musicalworkshops zal geven voor de leeftijdsgroepen 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 18 jaar.

Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Naast rollen in musicalproducties Tika is Jarig, The Sound of Music en Dokter Dolittle is hij ook actief als kinderregisseur en kindercoach, onder andere bij Ciske de Rat – de musical, Les Misérables, Mary Poppins, ZORRO en Miss Saigon. Afgelopen seizoenen regisseerde Mark de Eftelingproducties De Gelaarsde Kat en Sprookjessprokkelaar - De Musical. Verder is hij werkzaam als dramadocent en schreef hij het boek Help! Ik (mijn kind) wil beroemd worden.

Programma zondag 28 januari:

Musicalworkshop (7 t/m 11 jaar) | 11.00 - 13.30 uur

Ben je tussen de 7 en 11 jaar oud en heb je een passie voor (musical)theater? Is zingen, dansen en acteren iets wat jij graag doet? Dan is deze musicalworkshop zeker weten iets voor jou! Onder leiding van regisseur Mark van Haasteren wordt er gewerkt aan bekende scènes en nummers uit musicals waarin de disciplines zang, dans en spel centraal staan. De workshop is zowel geschikt voor leerlingen met ervaring als leerlingen met minder ervaring. 

Al eerder meegedaan? Uiteraard gaan we deze middag weer met nieuwe dingen aan de slag!

Meer informatie

Musicalworkshop (12 t/m 18 jaar) | 14.00 - 16.30 uur
Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je een passie voor (musical)theater? Is zingen, dansen en acteren iets wat jij graag doet? Dan is deze musicalworkshop zeker weten iets voor jou! Onder leiding van regisseur Mark van Haasteren wordt er gewerkt aan bekende scènes en nummers uit musicals waarin de disciplines zang, dans en spel centraal staan. De workshop is zowel geschikt voor leerlingen met ervaring als leerlingen met minder ervaring. 

Al eerder meegedaan? Uiteraard gaan we deze middag weer met nieuwe dingen aan de slag!

Meer informatie