Musical 2.0 initieert unieke workshops door Cindy Bell

Ten gunste van talentontwikkeling organiseert Musical 2.0 in samenwerking met betrokkenen uit het vak een reeks aan workshops en masterclasses. Deze zijn bedoeld om jong talent de kans te bieden om les te krijgen van een professional in de vorm van een onvergetelijke workshop.

Cindy Bell
De eerste workshops zullen worden gegeven door niemand minder dan Cindy Bell. Cindy is vooral bekend vanwege haar rollen in diverse musicals van Albert Verlinde Entertainment, zoals Fame, Footloose, Hairspray, Legally Blonde, Ramses en Sonneveld. Aankomend seizoen zal zij de rol van Elsa Schräder in Verlindes The Sound of Music vertolken.
 
11 Augustus
In de Theaterstudio Amsterdam vinden op maandagavond 11 augustus de eerste twee workshops plaats. De workshop spel biedt ruimte voor twaalf tot vijftien deelnemers en bedraagt € 25,-. Deze anderhalf uur durende workshop vangt aan om 18.30 uur duurt tot 20.00 uur. Achtereenvolgend wordt er een workshop liedinterpretatie aangeboden en biedt ruimte voor maximaal acht deelnemers. Deze intensieve workshop zal plaatsvinden van 20.30 uur tot 22.30/23.00 uur. De workshop bedraagt € 35,- en elke deelnemer dient een lied mee te nemen waar hij/zij graag aan wil werken.
 
Voor meer informatie en inschrijving zie de website van Musical 2.0.