Masterclass Acteren met Christanne de Bruijn en Jonathan Demoor

Wil je je acteerniveau naar een hoger plan tillen? Acteurs Christanne de Bruijn en Jonathan Demoor geven gezamenlijk een unieke Masterclass Acteren op zondag 10 juni in de Q-Factory in Amsterdam.

Programma zondag 10 juni:

Masterclass Acteren (15+) | 10:30 - 13:00 uur

Ben je op zoek naar verdieping? Acteurs Christanne de Bruijn en Jonathan Demoor bieden de unieke kans om een middag lang onder hun professionele begeleiding te werken aan je ontwikkeling als acteur. Er zal tijdens deze masterclass worden gewerkt aan onder andere het spelen van scènes, tekstinterpretatie en je presentatie op het toneel.

Meer informatie

Christanne de Bruijn
Christanne de Bruijn maakte haar musicaldebuut als Nessarose Thropp in de hitmusical Wicked en maakte daarin meteen grote indruk. Hierna was ze achtereenvolgens te zien in musicals als Sister Act, Moeder, Ik Wil Bij De Revue en A New Brain. Komend najaar maakt ze haar debuut op het witte doek en vertolkt ze de hoofdrol in de film De Dirigent.

Jonathan Demoor
Jonathan Demoor studeerde in 2010 cum laude af aan het Fontys Conservatorium (muziektheater) en was achtereenvolgend te zien in Sprookjesboom de Musical, Next to Normal, Sprookjesboom de Musical: Een Gigagantisch Avontuur en Love Story. Jonathan was te zien in Soldaat van Oranje als zowel Erik Hazelhoff Roelfzema als Anton Rover. Ook was hij te bewonderen in de producties Hartsvrienden en A New Brain. Afgelopen seizoen vertolkte Jonathan de rollen van Robert Braaksma en Jacques Brel in de musical over het leven van Liesbeth List.