Laatste workshops van Mark van Haasteren op zondag 14 mei

Op zondag 14 mei vindt alweer de allerlaatste workshopmiddag van dit seizoen plaats. Onder leiding van regisseur Mark van Haasteren worden in het Polanentheater in Amsterdam de laatste twee musicalworkshops van dit seizoen georganiseerd voor de leeftijdsgroepen 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar.

Is jouw zoon of dochter tussen 8 en 18 jaar en gepassioneerd voor (musical)theater? Is zingen, dansen en acteren iets wat hij of zij graag doet? Dan is deze musicalworkshop zeker weten iets voor jouw kind! Onder leiding van (kinder)regisseur Mark van Haasteren wordt er gewerkt aan bekende scènes en nummers uit musicals waarin de disciplines zang, dans en spel centraal staan.

De workshop is zowel geschikt voor leerlingen met ervaring, als leerlingen met minder ervaring. De workshop vinden op 14 mei plaats in het Polanentheater in Amsterdam en de kosten bedragen €35,-.

Mark van Haasteren
Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Naast rollen in musicalproducties Tika is Jarig, The Sound of Music en Dokter Dolittle is hij ook actief als kinderregisseur en kindercoach, onder andere bij Ciske de Rat – de musical, Les Misérables, Mary Poppins, ZORRO en Miss Saigon. Dit seizoen regisseerde Mark De Gelaarsde Kat en komend seizoen regisseert hij de nieuwste Eftelingproductie: Sprookjessprokkelaar - De Musical. Verder is hij werkzaam als dramadocent en schreef hij het boek Help! Ik (mijn kind) wil beroemd worden.
.

Schrijf je hier in voor de Musicalworkshop 8 t/m 12 jaar

Schrijf je hier in voor de Musicalworkshop 13 t/m 18 jaarAl eerder meegedaan aan een workshop van Mark? Uiteraard gaan we deze middag weer met nieuwe dingen aan de slag!