Laatste plekken voor laatste workshops van het seizoen!

Op zondag 3 juli aanstaande vinden alweer de laatste twee Musical 2.0 workshops van het seizoen plaats. Michelle van de Ven, die op dit moment haar laatste voorstellingen speelt in van Sweeney Todd, geeft een workshop 'zang' en een workshop 'liedinterpretatie'.

Michelle van de Ven maakte indruk met haar vertolkingen in Into the Woods, Spring Awakening en de rol van Christine in The Phantom of the Opera in Duitsland. Grijp nu de kans om onder haar leiding te werken tijdens een intensieve workshop.

Workshop zang
03 juli, 12.00 - 14.00 uur

In deze workshop wordt er met een groep aan je zangkwaliteiten gewerkt. Het eerste uur zal de nadruk liggen op zangtechniek en in het tweede uur wordt meerstemmigheid uitgebreid behandeld. Met de groep studeer je een ensemblenummer in, zodat je leert om met meerdere mensen een nummer op te voeren. Michelle begeleid je hierin stap voor stap. We werken met kleine groepen, zodat er ook genoeg ruimte is voor individuele aandacht. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Kosten
€ 35.00*

INSCHRIJVEN

Workshop liedinterpretatie
03 juli, 14.30 - 16.30 uur

Tijdens de workshop liedinterpretatie werk je individueel met Michelle van de Ven aan een zelfgekozen nummer. Het één op één werken met de docent geeft je de kans om het maximale uit het nummer en jezelf te halen. Het is belangrijk dat je de tekst van je nummer goed uit je hoofd kent, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. De orkestband van dit nummer lever je tijdig aan. Voor onze liedinterpretatieworkshops geldt een strikte maximum van 7 leerlingen! Hierdoor is er genoeg tijd en ruimte voor iedereen.

Kosten
€ 35.00*

INSCHRIJVEN

Meer informatie over de betreffende workshops en het inschrijfformulier is te vinden op http://www.musical.nl.

*Ben je 21 jaar of ouder, dan is de prijs exclusief 21% BTW.