Extra workshop Fosse dans op zaterdag 9 april

Vanwege een overweldigend aantal aanmeldingen op de eerste workshop Fosse dans op 19 maart, organiseert Musical 2.0 samen met Koninklijk Theater Carré een extra workshop op zaterdag 9 april. Net als de eerste workshop staat deze onder leiding van danser Mark Burrell uit de Tony Awards winnende Broadwayshow PIPPIN. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar tijdens deze intensieve dansworkshop.

Workshop Fosse dans
Wie droomt van Broadway, kan niet om de ‘Fosse’ dansstijl heen. Robert Louis Fosse, beter bekend als Bob Fosse, wordt beschouwd als één van de succesvolste musical-choreografen en regisseurs. Succesvolle musicals van Fosse zijn onder andere Sweet Charity en Chicago. Hij is ook bekend van de film Cabaret met Liza Minelli en zijn autobiografische dansfilm All That Jazz die vier Oscars won. Let op: deze workshop wordt gegeven in (begrijpelijk) Engels.

Mark Burrell
Mark Burrell is assistent choreograaf, dance captain en swing bij PIPPIN. Hij is ruim 10 jaar verbonden als assistent choreograaf bij de Radio City Hall's Christmas Spectacuar in New York en is uitgegroeid tot een vooraanstaand leraar/coach in de Verenigde Staten. Hij speelde mee in de film The Producers: A Movie Musical en was in het theater te zien in onder meer Fosse, Cats en Beauty & The Beast.

PIPPIN
PIPPIN is de eerste voorstelling in Carré’s nieuwe traditie ‘Broadway aan de Amstel’. Jaarlijks brengt Carré onder deze noemer één van de meest toonaangevende producties van Broadway naar Nederland. Deze "eye-popping razzle dazzle" (New York Post) komt met de originele Amerikaanse cast voor de eerste keer naar Europa en is van 9 maart t/m 10 april exclusief te zien in Carré.

PIPPIN is een duizelingwekkende musical vol buitengewone acrobatiek, adembenemende stunts, theatermagie en muziek van Wicked-componist Stephen Schwartz. PIPPIN is geregisseerd door Tony Award-winnaar Diane Paulus (Cirque du Soleil) en was de grote winnaar op het Tony Award gala in 2013 , waar de voorstelling maar liefst vier Tony awards won. Volg PIPPIN ook op Facebook.

Schrijf je nu in voor de workshop op www.musical.nl.