Extra masterclasses Alfred van den Heuvel

Het weekend van 19 en 20 maart aanstaande staat volledig in het teken van acteermasterclasses onder leiding van Alfred van den Heuvel. Op beide dagen wordt een vier-en-een-half uur durende masterclass verzorgd in Theaterstudio Amsterdam. Inschrijving geopend.

Masterclass acteren
Vier uur lang werk je in een kleine groep (maximaal 8 personen) aan je acteerkwaliteiten onder leiding van Alfred van den Heuvel. Er zal tijdens de masterclass gewerkt worden met repertoire uit zowel bekende toneelstukken als musicals. Je werkt onder meer aan je houding, presentatie, stemgebruik, inlevingsvermogen en tekstanalyse. Je speelt deze scènes zowel met tegenspel van de andere leerlingen als met Alfred zelf.

Wanneer*
Zaterdag 19 maart – 12.00 tot 16.30 uur
Zondag 20 maart – 12.00 tot 16.30 uur

Locatie
Theaterstudio Amsterdam 
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam

Kosten
€ 75.00 **

* De masterclass van zaterdag en zondag staan volledig los van elkaar. Het is dus geen weekend-masterclass.
**Ben je 21 jaar of ouder, dan is de prijs exclusief 21% BTW

 
Alfred van den Heuvel
Alfred van den Heuvel studeerde af aan de Toneelschool Maastricht en begon bij een toenmalig groot repertoiregezelschap: De Haagse Comedie. Tegenwoordig kennen de meeste Nederlanders Alfred dankzij zijn rol de populaire komedie Kinderen Geen Bezwaar. Afgelopen seizoen was hij nog te zien in de musical Heerlijk Duurt Het Langst.

Wil jij je inschrijven of ons volledige aanbod aan workshops en masterclasses bekijken? Zie hiervoor onze workshops en masterclasses-pagina: http://www.musical.nl/index.php?act=site&site=8