Extra audities op zondag 28 augustus

Op zondag 28 augustus organiseert Musical 2.0 extra audities voor de nieuwe producties: De Rattenvanger en Chitty Chitty Bang Bang. Heb jij altijd al eens in een grote musical willen staan in het theater? Geef je dan nu op! Er wordt gezocht naar kinderen van 9 t/m 14 jaar oud en de audities worden afgenomen in de eigen studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam.

De Rattenvanger (9 t/m 14 jaar)

Voor deze geheel nieuwe musical is Musical 2.0 op zoek naar talentvolle kinderen van 9 t/m 14 jaar oud. Zij kunnen zich opgeven voor de audities van De Rattenvanger. De repetities starten in september en de voorstellingen worden opgevoerd in Schouwburg De Meerse in mei 2023
 
Klik hier voor meer informatie en opgeven voor de audities!


Aan de audities zijn geen kosten verbonden en iedereen die voldoet aan de voorwaarden kan zich inschrijven t/m vrijdag 26 augustus.
 

Chitty Chitty Bang Bang - Jongens 9 - 13 jaar

Voor de musicalklassieker Chitty Chitty Bang Bang is Musical 2.0 enkel nog op zoek naar getalenteerde jongens tussen de 9 en 13 jaar oud. De rest van de casting is reeds afgerond. De repetities voor Chitty Chitty Bang Bang starten in september en de voorstellingen worden opgevoerd in juni 2023 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse. 
 
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven voor de audities

Aan de audities zijn geen kosten verbonden en iedereen die voldoet aan de voorwaarden kan zich inschrijven t/m vrijdag 26 augustus. 
 
 

Veelgestelde vragen 

Heb ik ervaring? Kun je auditie doen als je jonger dan 9 jaar bent? Kun je je inschrijven voor de nieuwe productie als je al een andere productie doet? Kijk voor deze en meer veelgestelde vragen hier.

Heb je verder nog vragen over de productiegroepen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie via info@musical.nl.