Docenten Musical 2.0 Talentendag bekend: Renée van Wegberg, Mark van Haasteren en Marleen de Vries

Op zaterdag 7 juli 2018 vindt de volgende Musical 2.0 Talentendag plaats. Het docententeam bestaat deze zomer uit Renée van Wegberg (zang), Mark van Haasteren (spel) en Marleen de Vries (dans).

Renée van Wegberg: “Het talent in Nederland op zang, dans en spel gebied is ongelofelijk gegroeid de afgelopen jaren. Er is veel passie, gedrevenheid en goede begeleiding aanwezig. Dat zorgt ervoor dat het niveau steeds hoger wordt. Ik verwacht tijdens de Musical 2.0 Talentendag een dag hard werken, veel tips en tricks én vooral plezier! Dat ze moeten genieten van hun eigen kracht en kwaliteiten. En als je wilt groeien, ga dan ook vooral je zwakke punten niet uit de weg en blijf daaraan werken!”

Tijdens de Musical 2.0 Talentendag op zaterdag 7 juli gaan zij op zoek naar musicaltalenten van 7 t/m 20 jaar oud. Op basis van leeftijd en niveau worden de talenten ingedeeld in kleine groepen waarmee ze gedurende de dag workshops volgen binnen de drie musicaldisciplines; zang, dans en spel. Na afronding van de drie workshops gaan de leerlingen met een certificaat en kleine verrassing naar huis.

Iedereen van 7 t/m 20 jaar oud, ongeacht niveau en ervaring, kan deelnemen aan de Musical 2.0 Talentendagen.

Meer informatie