De ultieme voorbereiding op het nieuwe seizoen

Zet zondag 21 augustus maar alvast in je agenda, want Musical 2.0 biedt dan de ultieme voorbereiding op het nieuwe seizoen. Samen met The Bodyguard-ster: Robbert van den Bergh worden maar liefst drie verschillende workshops aangeboden, verdeeld over de disciplines zang, dans en spel.

Robbert van den Bergh
Al op 19-jarige leeftijd was Robbert van den Bergh te zien in een professionele musicalproductie: Footloose. Daarop volgde diverse mooie rollen, een Duits avontuur, een alternate hoofdrol in Soldaat van Oranje en uiteindelijk zijn grote doorbraak: Jersey Boys, waar hij als Nick Massi een van de vier mannelijke hoofdrolspelers was. Afgelopen seizoen was Robbert regelmatig te zien als de bodyguard zelf: Frank Farmer in The Bodyguard.

Workshop dans | 11.00 – 13.00 uur
In deze workshop wordt er onder leiding van Robbert van den Bergh in een groep aan een musicalnummer gewerkt waarin dans/beweging centraal staat. Wat kun je vertellen met beweging? Hoe vertel je dat? En welke emoties liggen daaraan ten grondslag? En wie droomt van Broadway, kan eigenlijk niet om de ‘Fosse’ dansstijl heen. En laat Robbert nou net een groot liefhebber van Bob Fosse zijn…

Workshop spelinterpretatie | 13.30 – 15.30 uur
Tijdens de acteerworkshop werk je met een kleine groep aan je acteerkwaliteiten. Je werkt onder meer aan je houding, presentatie, stemgebruik, inlevingsvermogen en tekstinterpretatie. In deze workshop wordt met name op deze laatste twee aspecten de focus gelegd. Een tweetal scènes wordt van tevoren voorbereidt, waarbij je tijdens de workshop vaardigheden leert om de scènes te interpreteren en te vertalen naar een betere acteerprestatie.

Workshop liedinterpretatie | 16.00 – 18.00 uur
Tijdens de workshop liedinterpretatie werk je individueel met Robbert van den Bergh aan een zelfgekozen nummer. Het één-op-één werken met de docent geeft je de kans om het maximale uit het nummer en jezelf te halen. Het is belangrijk dat je de tekst van je nummer goed uit je hoofd kent, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. De orkestband van dit nummer lever je tijdig aan. Voor onze liedinterpretatieworkshops geldt een strikte maximum van 7 leerlingen! Hierdoor is er genoeg tijd en ruimte voor iedereen.

ACTIE | Bundel alle drie de workshops
Ben jij op zoek naar de ultieme voorbereiding op het nieuwe musicalseizoen? Dan hebben we speciaal voor jou een bundel waarbij je alle drie de workshops deze middag kunt volgen tegen gereduceerd tarief. Er is slechts een beperkt aantal bundels beschikbaar.

Leren door te observeren | alle workshops mogelijk
Het is bij alle drie de workshops deze dag tevens mogelijk de workshops bij te wonen zonder zelf mee te doen. Voor slechts €10,- kun je een workshop naar keuze bijwonen en leren door te kijken en luisteren naar anderen. Wil je bij meerdere workshops blijven kijken, dan kun je dit na inschrijving aangeven bij TrioTicket.

Voor meer informatie en inschrijving: klik hier!