Audities (8+) - Peter Pan

In het seizoen 2021/2022 voert Musical 2.0 het avonturenverhaal van Peter Pan op. Voor de productie zoekt Musical 2.0 talenten van 8 t/m 15 jaar oud met een passie voor zingen, dansen en acteren. Ben jij degene die we zoeken voor dit spannende avontuur?

Verhaal

Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan tegen gemene Kapitein Haak. Dit spannende avontuur is geschreven door Mark Haayema en bevat origineel geschreven liedjes van Henk Ruiter.
 

Audities

De audities vinden plaats op zondag 16 mei in de studio’s van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. Inschrijven voor de audities kan nog t/m zaterdag 9 mei. Aan audities van Musical 2.0 zijn geen kosten verbonden. Kijk voor meer informatie over de productie en de audities op www.musical.nl/audities  
 
De repetities starten in september 2021 en vinden iedere zondag plaats van 09.30 tot 12.00 uur in Amsterdam. De voorstellingen staan gepland in Schouwburg De Meerse in mei 2022. 

 

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven voor de audities!

High School Musical - Musical 2.0